brandmand kontanthjælp

Ofte vores lokale brandmænd står mellem os og visse fare . At opfylde deres ansvar for deres lokalsamfund , skal brandmænd konstant gennemgå øvelser , køb opdateret udstyr , og engagere sig i brand afbødning praksisser . Der er en række tilskud til rådighed for at hjælpe brandvæsenet absorbere uddannelse og udgifter til udstyr og bedre beskytte deres lokalsamfund .

Warren E. Isman Educational Grant


sponsoreret af National Fire Protection Agency ( NFPA ) , Warren E. Isman SU hjælper brandvæsenet uddanne personale til at bedre at reagere på fare-relaterede nødsituationer . Tilskuddet priser $ 5. 000 til en farlige materialer Response Team sætter dem i stand til at registrere for specialiseret uddannelse på et af de nationale Fire Protection kontorers farlige materialer konferencer . Ifølge NFPA , " enhver er etableret farlige materialer incident response team fra en brand afdeling , politiet eller andre offentlige-finansieret program kan anvende . " Alle ansøgere er forpligtet til at indsende et brev og ansøgning til udvalget af 15. september. Tildelingen Udvalget anfører, at " brevet skal indeholde navnene på alle teammedlemmer og oplysninger om konferencen , de ønsker at deltage . " Brevet bør specifikt behandle hver afdeling ledelse kvaliteter , kommunikationsevner , og NFPA 472 og NFPA 473 uddannelse .

National Fire Protection Agency
NFPA Brandsikkerhed Educational Memorial Fund Udvalget
Warren E. Isman Educational Grant
1 Batterymarch Park
Quincy , MA 02169
617-770-3000
NFPA . org

Assistance til Firefighter Tilskud ( AFG )


Finansieret af det amerikanske Department of Homeland Security og Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) , bistanden til Firefighter Grant uddeles til brandvæsenet for at hjælpe dem med at imødegå brand nødsituationer . Ifølge FEMA , har til formål tilskuddet til " styrke deres evne til at beskytte offentligheden og brandvæsen personel fra brand og beslægtede farer . . . [ og ] få kritisk nødvendigt udstyr , beskyttelsesudstyr , udrykningskøretøjer , uddannelse og andre ressourcer til at beskytte offentligheden og redningsmandskab fra brand og risici. " Grant cyklus oplysninger er annonceret på programmets hjemmeside , www. firegrantsupport. com . At anvende og få oplysninger om de AFG tilskud frist , skal hver afdeling tilmelde en adgangskode for at få adgang til E-ansøgningen om tilskud.

US Department of Homeland Security /FEMA
AFG Grant
800 K Street NW
Washington , DC 20. 472-3. 620
866-274-0960
firegrantsupport. com

Bistand til brandmænd Brandstation Byggeri Tilskud ( SCG )


Department of Homeland Security-yder økonomisk bistand direkte til brandvæsenet på et konkurrencemæssigt grundlag . Målet med tilskud er at bygge nye eller ændre eksisterende brandstationer , for afdelinger øge reaktionsevnen og beskytte samfundet mod brand og brand-relaterede risici . Grant cyklus oplysninger er annonceret på programmets hjemmeside , www. firegrantsupport. com . At anvende og få oplysninger om SCG tilskud frist , skal hver afdeling tilmelde en adgangskode for at få adgang til E-ansøgningen om tilskud.

USA Department of Homeland Security /FEMA
800 K Street NW ,
Washington , DC 20. 472-3. 620
866-274-0960
www . firegrantsupport. com

Staffing for passende Brand-og Emergency Response ( SIKRERE ) Tilskud


Ifølge den amerikanske Fire Administration , Formålet med SIKRERE tilskud er at yde tilskud direkte til frivillige , kombination , og karriere brandvæsenet til at hjælpe de afdelinger, øge deres cadre af brandmænd . I sidste ende er målet for SIKRERE støttemodtagerne om at forbedre deres evne til at opnå 24-timers bemanding og dermed sikre deres lokalsamfund har passende beskyttelse mod brand og brand-relaterede risici . Safer tilskud har to aktiviteter , der vil hjælpe støttemodtagere nå dette mål : 1) leje af brandfolk og 2) rekruttering og fastholdelse af frivillige brandmænd . Grant cyklus oplysninger er annonceret på programmets hjemmeside , www. firegrantsupport. com . At anvende og indhente oplysninger om Safer tilskud frist , skal hver afdeling tilmelde en adgangskode for at få adgang til E-ansøgningen om tilskud.

USA Department of Homeland Security /FEMA
800 K Street NW ,
Washington , DC 20. 472-3. 620
866-274-0960
www . firegrantsupport. com


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.