der er de mest almindelige ofre for madforgiftning ?

Folk får madforgiftning , når de spiser fødevarer forurenet med bakterier eller andre toksiner , i henhold til University of Maryland Medical Center . Almindelige symptomer inkluderer mavekramper , diarré og opkastning og kan begynde at dukke flere timer efter man spiser det forurenede fødevarer . Centret siger mere end 75 millioner mennesker får madforgiftning årligt-ofte i løbet af sommeren-. på grund af utilstrækkelig køling , som giver bakterier til at vokse

Travelers


Rejsende er mere tilbøjelige til at få madforgiftning , efter UM Medical Center . Ifølge den Penn State Medical Center , dem, der rejser uden for USA har en højere sandsynlighed for at støde på dårlige sanitære forhold og forurenet vand og fødevarer .

svækket immunforsvar


Mennesker med sygdomme eller som tager visse former for medicin er mere modtagelige for madforgiftning end er sunde individer . Deres immunforsvar er allerede svækket og derfor ikke til at kæmpe off med madforgiftning effektivt .

Personer med sådanne medicinske tilstande som kronisk nyreproblemer , leversygdom , sukkersyge og seglcelleanæmi er i højere risiko end raske mennesker , ifølge Fødevaresikkerhed og du hjemmeside . Personer med svækket immunforsvar på grund af organtransplantationer , autoimmune sygdomme , astma og aids er mere tilbøjelige til at få madforgiftning end dem med sunde immunsystemer , ifølge forfatterne David Schardt og Stephen Schmidt .

Hvis du regelmæssigt tager immundæmpende medicin , antibiotika , antihistaminer , steroid medicin , antacida eller andre fordøjelsesproblemer lægemidler , er du mere tilbøjelige til madforgiftning , end dem, der ikke tager disse lægemidler.

Gravide kvinder


Gravide kvinder er fælles ofre for madforgiftning , fordi deres immunforsvar " slappe "som deres organer egner sig til udvikling af fosteret , ifølge William Bishai , en infektionssygdomme specialist på Johns Hopkins School of Public Health . Et organ der arbejder for at støtte to liv er allerede " overarbejde "og kan ikke kæmpe mod madforgiftning .

Spædbørn og småbørn


Fordi deres immunforsvar ikke er fuldt udviklet , babyer og børn er mere modtagelige for madforgiftning . Regelmæssig eksponering for bakterier og bakterier hjælper opbygge immunsystemet , da spædbørn og småbørn ikke har været udsat så meget som voksne, idet deres immunforsvar er stadig svage og kan ikke bekæmpe mad-båret sygdom

Ældre mennesker

Seniorer er i høj risiko for madforgiftning på grund af aldringsprocessen , ifølge Ohio State University 's " Seniors Series . " faktorer omfatter en faldende immunforsvar og en mindre syrlig mave , efterlader seniorer mindre i stand til at kæmpe mod fødevarebårne sygdomme , og mangel sanseorganer , som forhindrer deres sanser af syne og lugte , som forhindrer dem i at opdage forkælet fødevarer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.