elektroniske sikkerhedsforanstaltninger i et laboratorium

Et laboratorium bruges til at kontrollere de variable størrelser i miljøet i løbet af et eksperiment , så eksperimentatoren kan studere en enkelt effekt eller en enkelt kæde af effekter . For at kunne foretage eksperimenter sikkert , selvom flere sikkerhedsforanstaltninger skal følges , afhængigt af det udstyr, der anvendes . Når nogle af dette udstyr kører på el , det gør sikkerheden så meget desto vigtigere .

stik og ledninger


En af de største farer i et laboratorium er den Stikkontakter når du bruger elektronik . Sørg for at alle netledninger og ledninger er korrekt isoleret , og at der ikke er nogen optrevling eller adskillelse af skallen . Også når der tilsluttes nogen elektronisk lab udstyr ind i væggen sørg for, at du holder den ved gummiproppen og ikke af wiren . Det samme gælder for frakoble elektronik . Trække i ledningen kan forårsage skade på ledningen . Du bør altid trække på de faktiske stikket .

Sikkerhedsudstyr


Brug altid den korrekte sikkerhedsudstyr . Beskyttelsesbriller er en af de vigtigste dele af laboratorieudstyr , fordi de beskytter dine øjne . Hvis glassene er tonet, kan de beskytte dine øjne mod stærkt lys samt fra snavs eller kemikalier . Ifølge teched101. com , er det ikke uhørt for elektroniske komponenter til at eksplodere i løbet af et laboratorium , så det er altid klogt at beskytte dine øjne . Andre dele af sikkerhedsudstyr kan være en lab coat at dække dit tøj , og isolerende handsker , der beskytter mod mulige stød .

Power


Hvis du arbejder med elektroniske komponenter ( såsom fejlfinding et brækket stykke udstyr , at opbygge et elektrisk kredsløb , osv. ) så er det vigtigt, at du altid tjekke strømmen . Før du gør noget arbejde , eller endda røre det elektroniske udstyr , så sørg for , at det er slukket , og at det ikke er sluttet til en strømkilde . Når det er gjort , skal du sørge for at jorden udstyr og dig selv, så der er ingen elektrisk ladning til stede . Dette vil stoppe udstyr fra chokerende dig , og det vil standse enhver statisk elektricitet fra beskadige udstyret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.