entreprenør sikkerhedsuddannelse og orientering programmer

En entreprenør er en person eller virksomhed, der virker for en anden virksomhed . Enhver virksomhed, der beskæftiger ansættelsesforhold , enten for kort eller lang sigt , skal overholde OSHA forordninger . Entreprenør Sikkerhed Orientering og uddannelse er nødvendig af OSHA standarder for alle arbejdstagere

Contractors Safety Training


Ligegyldigt hvilket område af arbejdsstyrken en entreprenør arbejdstageren er , skal han have sikkerhedsuddannelse specifikke for denne type arbejde . Virksomheder , der ansætter entreprenøren arbejdstagere er forpligtet til enten at give tryghed orientering og uddannelse , eller får bevis for , at arbejdstageren allerede har gennemført begge dele.

Virksomheder og organisation enheder bør give sikkerhed uddannelse af deres ansatte . Mange sikkerhedsprogrammer , at alle arbejdere, uanset om lange eller korte sigt , gennemføre uddannelse af virksomheden , uanset om de har modtaget anden uddannelse .

kurser for tilsynsførende


Vejledere , der beskæftiger sig med kontrahenter skal uddannet i alle områder af sikkerhed , at arbejdet vil involvere . Hvis en vejleder er forpligtet til at guide eller føre tilsyn med arbejderne , som hun ikke har modtaget uddannelse inden for sikkerhed , bør projektlederen meddele dette til en overlegen før jobbet er startet .

Orientering


Sikkerhed orientering er det første nødvendige led i OSHA sikkerhedsuddannelse. Retningen er en oversigt over sikkerhedsbestemmelser arbejderne vil lære . Sikkerhed uddannelsen dækker farerne ved specifikke job en arbejdstager vil blive involveret i.

Orientering også acquaints ansættelsesforhold med Occupational Safety and Health Act , hvori det hedder , at arbejdstagere har ret til en sikker arbejdsplads , og uddannelse , der vil hjælpe dem forbliver sikker . Arbejdstagere også lære rettigheder og ansvar for deres arbejdsgiver, samt selv som medarbejdere i virksomheden . Måder at kontakte OSHA med en klage er omfattet af en orientering session for sikkerhedstræning

10-. eller 30- timers Safety Training


Contractors i nogen linje i arbejde skal udfylde en OSHA 10- timers kursus i enten Construction , eller den almindelige Industri felter . Retningslinjerne er fastsat af OSHA at behandle det farlige spørgsmål en arbejdstager kan blive udsat for .

entreprenører lærer om specifikke sikkerhedsproblemer . Udstyr eller maskinsikkerhed , lockout /tagout , elektrisk sikkerhed , faldsikring og personlige værnemidler , og fare materialer er nogle af de spørgsmål, der præsenteres i uddannelsen .

generelle industri kurser omfatter nogle af de samme emner som for entreprenører . Andre områder er specifikke for visse generelle industri job vil omfatte ergonomi , Maskinafskærmning og industriel hygiejne .

Tilsynsrådet kan være forpligtet til at tage 30-timers OSHA kursus , som er en mere omfattende undersøgelse af sikkerheden uddannelsen områder . Dette vil give mulighed for, at projektlederen skal være klar til at overtage kommandoen over flere typer af arbejde .

Kontrahenterne kan også være forpligtet til at tage en 30-timers kursus , afhængigt af entreprenøren eller virksomhedens politik .

Safety Training Certificeringer og opdateringer

Kontrakt arbejdstagere bør bære OSHA uddannelse certificering kort med dem , men også bliver nødt til at give en kopi til arbejdsgiveren for OSHA recordkeeping krav .

Den almindelige frist for sikkerhedstræning opdateringer er hvert andet år . Men virksomheden ansætter entreprenørerne kan kræve mere hyppige opdateringer .

Ugentlig kort ( bagklap-type ) møder og månedlige sikkerheds møder vil hjælpe med at holde entreprenører ajour om sikkerhedsspørgsmål . Nye oplysninger , ved hjælp af forskelligt udstyr eller procedurer , eller efteruddannelseskurser , vil hjælpe med at holde alle arbejdstagere vidende om sikkerheden uddannelse , der kan redde dem , eller en anden fra skade eller død .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.