faldsikring sikkerhedsuddannelse

Falls kan forekomme i mange typer af brancher , men de er mest almindelige og mest alvorlige i byggebranchen . Falls er den hyppigste årsag til dødsulykker på arbejdspladserne inden for byggeri, i henhold til Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) . OSHA nøje overvåger byggeindustrien og dens håndtering af faldsikring sikkerhedsregler, men de samme principper kan anvendes til alle brancher. Standarder for faldsikring kombinere menneskelige og udstyr emner , som fører til skader som følge af fald .

Mål


Formålet med enhver faldsikring sikkerhedsuddannelse er at begrænse risikoen for skader fra faldende på arbejdspladsen . Ulykker involverer som regel flere faktorer . Uddannelse lærer medarbejderne at genkende specifikke risici på arbejdspladsen og lære procedurer for at mindske risikoen .

Betydning


Falls på arbejdspladsen kan føre til alvorlige kvæstelser og død . Falls er ansvarlige for cirka 175 dræbte og 100. 000 kvæstede hvert år i USA , i henhold til OSHA . Selv et fald på et par fødder kan føre til en mere alvorlig skade , hvis den ansatte falder på en skarp genstand eller strejker hovedet .

diskussionspunkter


Hovedparten af sikkerheden uddannelsesprogram bør behandle de korrekte procedurer for montage , vedligeholdelse , adskillelse og inspektion af faldsikringssystemet . , Der omfatter brug og drift af rækværk , personlige faldsikringssystemer , sikkerhedsnet , kontrolleret adgang zoner og anden beskyttelse. Uddannelsen bør også omfatte den rolle, som medarbejdere og håndtering og opbevaring af udstyr , materialer eller værktøj , når falder farer der findes .

professionel instruktion


Der er mange måder at give falde sikkerhedstræning til medarbejderne . Firmaer som Black Mountain Safety sælge instruktionsvideoer . Firmaer som Gravitec systemer eller Miller som Sperian tilbyder on- site kurser sagkyndig instruktører .

Overvejelser

Arbejdsgivere skal føre en fortegnelse attesterer , de har trænet ansatte faldsikring . Den skriftlige registrering skal indeholde navnet på den uddannede medarbejder , datoer for uddannelse og underskrift instruktør eller arbejdsgiveren . Hvis en medarbejder ikke forstår det faldsikring retningslinjer , skal arbejdsgiveren omskoling den ansatte.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.