fordelene ved at bruge kul til fremstilling af elektricitet

Et af de vigtigste kilder til elektricitet i de udviklede nationer som USA , Rusland og Kina er et netværk af kul-afbrænding kraftværker . Disse anlæg anvender kul til at skabe varme , der får gassen til spin en turbine og dermed skabe elektricitet . Mens alternative energiformer fortsat at vinde markedsandele , kul stadig en vigtig kilde til elektricitet til flere årsager .

Cost


En af de største fordele ved el produceret ved afbrænding af kul er de lave omkostninger . Selv i forhold til andre ikke -vedvarende ressourcer som naturgas og olie , kul er en økonomisk energikilde . Brug af kul udelukkende eller overvejende gør offentlige forsyningsvirksomheder at tilbyde lave elektriske satser på kunder og hjælper med at reducere mængden af indkomst virksomheder og familier bruger på energi .

Tilgængelighed


En anden væsentlig fordel ved kul er dets tilgængelighed . Kulforekomster er til stede rundt om i verden , hvilket gør det nemt at mine regionalt . Dette betyder lavere omkostninger og energi , der anvendes til at transportere det , eftersom kul kan udvindes tættere på den plads, det vil være nødvendigt .

Derudover er verdensomspændende kulforekomster ikke koncentreret i ustabile områder , som det er tilfældet med olie . Det betyder relativ prisstabilitet og forudsigelig adgang til de virksomheder , der minen og brænde kul . Nuværende kulreserver skal vare i det 23. århundrede , hvilket gør den fremtidige rådighed af kul mere sikkert end andre fossile brændstoffer .

Miljø Fleksibilitet


Ligesom andre fossile brændstoffer , kul somme tider skylden for de skadelige kulstofemissioner , der kommer fra afbrænding den til at producere elektricitet . Men nye metoder til brug af kul ansvarligt , samles under den brede overskrift "rene kul " -teknologi , tilbyder muligheder for at filtrere kul emissioner og opsamling kul for genindpasning i jorden. Da disse muligheder til miljøbeskyttelse findes , har kul en fordel frem for andre forurenende elproduktion , som er sværere og dyrere at beskytte imod.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.