gasmaske stilarter

Når du tænker på ordet gasmaske , billedet af en militær stil gasmaske ofte kommer til at tænke . Men der findes flere typer af gasmasker til rådighed , som er designet til at beskytte øjne, næse og mund fra farlige stoffer til inhalering . De spænder fra halvmaske til fuld-maske stilarter , og de tilbyder forskellige grader af effektivitet .

halvmaske respirator


Den halve maske respirator er let og yder beskyttelse for en række luftforurenende stoffer , herunder pesticider , syre gas , kviksølv , organiske dampe , og giftigt støv . Denne stil gasmaske kun omfatter den nederste halvdel af ansigtet , ikke giver beskyttelse til øjne , og beskyttelse er begrænset til den type patron eller filter installeret . Det er derfor en af de mindst effektive typer af gasmaske .

Full-Face luftrensende åndedrætsværn


Den fulde respirator , som er en tungere respirator end den halve maske , giver flere ansigtet beskyttelse ved udnyttelse af en gummiforsegling , der strækker sig hele vejen rundt om ansigtet samtidig beskytte øjne, næse og mund . Beskyttelse er begrænset til den type filter eller fotoblækpatronen og brillebærere skal være omhyggelig med at undgå at afbryde sælen med templet barer på deres glas .

Powered luftrensende åndedrætsværn ( PAPR )


Findes i både halv-maske og fuld-maske stilarter , de drevne luftrensende åndedrætsværn er mere behageligt at bruge og har en bedre ansigtsbehandling pasform på grund af den positive pres , som batteri-drevet ventilator , som tvinger luft ind i ansigtet stykke . Den batteridrevne ventilator og filter er enten integreret i ansigtet stykke eller monteret på bærerens ryg eller bælte .

Self-åndedrætsværn ( SCBA )


Den mest effektive respirator , selv- åndedrætsværn, kræver, at brugerne til at bære en 20-til 30- pund tryklufttank på ryggen . Dette aspekt gør denne form for respirator bedst egnet til brandbekæmpelse eller soldater . Den SCBA benytter en full-face maske med højtryk renset luft , der giver 40 minutters konstant positivt tryk inde i brugernes ansigtsmaske .

Engangs Dust /mod partikler

Mest almindeligt anvendte til at beskytte brugerne mod generende partikler, herunder som støv , en engangs støv /partikler respirator er let og billigt . Men denne type af maske tilbyder minimal beskyttelse . Dækning er begrænset til næse og mund, og ansigtshår kan interferere med segl .

Airline Åndedrætsværn ( Pressure Demand eller kontinuerlig Flow )

almindeligt forekommende på flyvemaskiner , flyselskabet respirator giver brugerne en konstant strøm af frisk luft fra en stationær halv-eller hel-ansigtsmaske , hjelm eller hætte . Denne stil respirator er let og meget effektiv , beskytte brugere fra de fleste al luft forurenende stoffer . Men i tilfælde af strømsvigt , ophører lufttilførsel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.