hånd mølle sikkerhed

Der er flere elementer til sikkert at håndtere og drive en håndholdt mølle . Uddannelse i sikker drift, farer , de begrænsninger og den nødvendige personlige værnemidler er nødvendigt at sikre arbejdsmetoder med hensyn til håndholdt mølle . Ifølge Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) standarder , er vinkelsliberen nævnt som en slibeskive

Sikker drift


Hvert stykke udstyr leveres med en instruktionsbog . Operatøren tilrådes at læse instruktionsbogen at blive fortrolig med maskinen . Fortrolighed med vinkelsliberen vil hjælpe dig til at vide, hvad de dele af vinkelsliberen , at anvendelse af vinkelsliberen , begrænsningerne af vinkelsliberen og advarsler vedrørende vinkelsliberen . Inden du installerer en slibeskive , bør du undersøge det for skader og derefter bruge ringtest at lytte til fejl i hjulet .

Ring Test


Ringen test bruges til at teste integriteten af hjulet . Forkert hjul kan smuldre , og da de roterer med høj hastighed kan forårsage stor skade og fysisk skade . At ringe teste , skal du trykke på hjulet let med en ikke- metallisk instrument , såsom en skruetrækker håndtag eller gummihammer . Der skal være ringetone . Hvis du høre mere om en død bump , så hjulet er sandsynligvis defekt og bør ikke anvendes .

Farer af Operation


Den OSHA regulering 29 CFR 1910 sætter sikkert standarden for " bærbar slibemaskine " operation . Selv om disse bestemmelser vedrører operatører af vinkelsliberen i arbejdsstyrken , er de gode standarder i den private sektor. En af de største farer ved operationen er hjulet og dets beskyttelse . Vagten er designet til at holde operatøren sikkert fra flyvende vragrester , fra at blive selvstændige eller tøj fanget i hjulet og holde operatøren sikkert , hvis hjulet skal bevise fejl og komme ud .

personlige værnemidler


Når du bruger slibemaskinen flere stykker af personlige værnemidler anbefales . Beskyt altid dine øjne . Øjnene er nogle af de mest følsomme og let beskadiget af kroppens organer . OSHA erkender sikkerhedsbriller , der har Z87. 1 på linserne eller indersiden af benet . Disse briller har bestået strenge tests og ikke vil splintre når ramte . Brug en ansigtsskærm , hvis transaktionen vil have en høj sandsynlighed for skade dit ansigt . Beskyt din hørelse . Slibning kan være meget høj. Det er altid en god ide at bruge høreværn under højlydt operationer .

Arbejdstilsynet

Når man arbejder med en hånd vinkelsliber , bør du overveje de omgivelser, hvor du arbejder . Sørg for at du har god belysning , for at se dit arbejde . Sørg for , at området er fri for risici og rod . Hovedparten af ulykkerne er fra underkjoler , snubler og falder . Sørg for , at dit tøj ikke er løs . Guffe i din skjorte og har stramme ærmer eller rulle dem op . Vær sikker på at du ikke er iført smykker eller andre genstande som Liner , der kan fanges i dit arbejde . Sørg for , at området omkring dig , ikke har glatte overflader eller brændstoffer , som kan antænde . Vær opmærksom på dine omgivelser . Hjulet bør være op til fuld hastighed , før at anvende det på arbejdet.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.