historien om genanvendelse

Genbrug er blevet en vigtig del af hverdagen i en række lande over hele verden . Når der anvendes som et middel til at holde midler fra at gå knappe i tider med krig eller økonomiske problemer , er genbrug anvendes nu som en måde at holde miljøet sundt gennem forhindre skrald fra over akkumulere samt en måde at holde mange ressourcer fra at gå knappe .

Genbrug i oldtiden


Så tidligt som 400 f. Kr. , genbrug var en del af det antikke Grækenland . Det blev dog ikke brugt til at reducere affald eller nogen form for miljømæssige formål . For det meste var det udført i krigstid eller genvordigheder som et middel til at forhindre ressourcer i at gå knappe gennem omdanne af våben eller opdræt elementer, som de ødelagte eller brød ned .

England og genanvendelse Før det 20. århundrede


I den præindustrielle tidsalder , ville det engelske folk genbruge bronze ved udsmeltning ubrugte varer . Disse punkter vil så skal genopbygges som nyere typer af poster. Genanvendelse blev en stor del af mursten at gøre . Støv og aske fra engelsk skorstene ville blive brugt til at skabe mursten mørtel , en langt billigere alternativ til at købe mørtel på markedet . De fleste husholdningsartikler på det tidspunkt blev genanvendt i den forstand , at de ville være genbruges eller nedbrydes for at skabe nye modeller af de samme emner . Genbrug på dette tidspunkt var en økonomisk nødvendighed i stedet for en miljømæssig én.

Genbrug af papir


Papirgenbrug opstod så tidligt som 1691 i Philadelphia via Rittenhouse Paper Company . New York i 1895 havde et påbud om at genbruge papir og andre elementer til sanitære formål . Verdenskrig jeg dog , bragte om de miljømæssige nødt til at genbruge papir på grund af knaphed på ressourcer . Storbritannien i 1921 etablerede de regler er nødvendige for at genbruge papir og andre elementer , der havde set en nedgang i produktionen efter krigen . Andre lande i Europa fulgte trop , efter at have set deres produktion stoppet på grund af problemer på deres fabrikker , der følger af krig eller arbejdsstyrken strejker samt en afbrydelse i samhandelen .

Genbrug Under depressionen og Anden Verdenskrig


Den Great Depression fremkaldt et behov for at genbruge i USA . Mens USA var blevet immune over for den økonomiske spørgsmål , der blev oprettet efter Første Verdenskrig på grund af geografiske årsager , den verdensomspændende depression tvunget hverdagen amerikanerne til at genoverveje deres praksis . Energibesparelser gik i front , især for dem , der har fundet , at pengene var så stram , at de var nødt til at se hvor meget strøm de brugte til frygter, at de ikke kunne betale deres regninger . Materialer , der havde været så nemme at finde , før depressionen blev knappe på grund af manglende midler , at tvinge folk til at gå tilbage til genanvendelse eller omdanne deres ældre materiale .

Under Anden Verdenskrig , hvert land er involveret i krigsindsats var nødt til at genbruge krigstidens materialer på grund af en manglende international handel og knaphed på deres egne ressourcer . Lande, som ikke har mange naturlige ressourcer , såsom Japan , befandt sig vendte sig mod genanvendelse som et middel til at holde op med krigen .

Moderne Genbrug

Ved slutningen af 1960'erne og begyndelsen af 1970'erne , en kombination af stigende energi- omkostninger og den pludselige bevidsthed om miljøhensyn medført en indsats for at indføre daglige genanvendelse som en del af dem daglige rutine . Woodbury , New Jersey , blev den første by i Amerika for at placere ufravigelige genanvendelse regler i loven. Flere andre byer fulgt trop . Dag , alle større samfund i USA har et retursystem på plads , som normalt består af udskille genstande som plastik , dåser og papir fra den normale skrald og affald med ideen bag det er , at en sådan form for genanvendelse vil forhindre en overanstrengelse af lossepladser , der kan skade miljøet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.