hvad er membran Biogenese ?

Membrane biogenese er en videnskabelig term, der anvendes inden for molekylær -og cellebiologi . Den beskriver en proces, der foregår inde i en celle , hvor nogle proteiner og lipider er aktive i opbygningen af cellemembranen . En membran er det tynde lag af væv består af celler , der beskytter en overflade og tilslut den pågældende masse af celler med andre dele af kroppen af alle levende ting , herunder mennesker , andre dyr og planter . Forskningsresultater om membranen biogenese er mest nyttige i jordbrugserhvervene og genteknologi af planter og afgrøder .

Historie


Rudolph Birchow første introducerede teorien om biogenese i 1858 . Han mente, at levende celler kun kan fremstilles af eksisterende celler . Han opdagede også ved at observere de strukturer af virus , at de er i stand til at inficere værter for forskellige områder af livet i levende celler , såsom adenovirus afstamning , også kendt som PRD1 , som består af pels protein fold . Lipider dækket med membran proteiner udgør en sjælden visualisering af en membran . Disse proteiner kaldes P3 og P6 , og de kunne føre til, at produktionen af den modne virus .

Forskning Membrane Biogenese


Membran biogenese studeres nøje for at identificere veje af molekylære transport , de enzymer involveret, og bærere af lipider og proteiner i dannelsen af membraner . Forskningsresultaterne registreres på passende måde for referencer i fremtiden , og i sidste ende kan have vigtige anvendelser .

til forskning i menneskelige celler


En plasma membran er den ydre dække af celler i kroppen hos mennesker og andre dyr . I planter, svampe og nogle bakterier er placeret under muren af cellerne . En plasma membran har to lag-fosfolipider og indlejrede proteiner . Det er plasma membran , der adskiller indholdet af celler fra det udendørs miljø . Vigtigere er det, plasmamembranen er beskytteren af humant blod celler . Nylige undersøgelser af membran Biogenese , herunder internalisering af plasmamembranen komponenter , har vist sig at være meget nyttig i at udvide viden om kombinationen , bygning, og funktioner af blodlegemer .

Process


De forsamlede proteiner i den ydre membran kontrollere alle aspekter af biogenese fordi de er nødvendige for protein import og andre aspekter af cellernes overlevelse . Forskere har stadig ikke fastlagt , hvordan disse integrerede proteiner er sammen i den ydre membran . I en virus , er der en vital komponent kaldet omp85 , som findes i alle levende væsener . Denne virus er også fundet i gær , hvor mutanter skyldes integrerende proteiner .

Fordele ved Membrane Biogenese Research

Eksperimentel celle forskning med membran biogenese vil gå en lang vej mod at finde forebyggende såvel som helbredende medicin til mange sygdomme om cellerne , især humane blodceller .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.