hvad er nogle af de vedvarende ting ?

Ting , der er vedvarende , er dem , der er naturlige og genopbygge sig selv hurtigere end mennesker og dyr kan forbruge og bruge dem . Fornybare ressourcer , såsom solenergi , vind og Jordens varme er gode alternativer til ikke-vedvarende ressourcer som kul , olie og benzin til produktion af energi , elektricitet og brændsel.

Solar Energy


Solenergi er dybest set den varme og lys , at solen producerer , det udstråler Jorden og er en vedvarende ressource . Ved at bruge solfangere eller solceller , kan du fange denne energi og bruge det til en række forskellige ting som produktion af elektricitet og varme vand til dit hjem og forretning . Solenergi kan køre elektriske biler via indsamling celler , der omdanner solens energi til elektricitet .

Wind


Vind er en anden vedvarende ressource , der bliver udnyttes med instrumenter som vindmøller for at producere elektricitet . Disse møller har vinger som vingerne på en flyvemaskine , der bliver , når vinden blæser , denne bevægelse starter en generator , der , afhængig af størrelsen af turbine og generator , kan producere nok elektricitet til tusinder af mennesker .

Geotermisk Energi


Udtrykket " Geotermisk "refererer til varmen i jordens indre , en anden vedvarende ressource. Henfald af mineraler og bjergarter , sammen med absorptionen af solvarme , gør centrum af planeten meget varm . Geotermisk energi er udnyttes ved at banke ind i dampen , at resultaterne fra de underjordiske vand , der er opvarmet af geotermisk aktivitet . Dampen driver turbiner og beføjelser generatorer til elektricitet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.