hvordan man kan spare på vandet for at hjælpe med at redde Jorden

Vand er nødvendig for at bidrage til at bevare de forskellige organismer og økosystemer på Jorden . Til tider kan du ikke indse, at du spilder vand . For eksempel , . hvis du forlader vandet køre, når du ikke bruger den , eller hvis du hælder affald i en naturlig forekomst af vand , så er dette til rådighed vandforsyning er blevet spildt Vandbesparelse refererer til den proces , hvorved vand udnyttes til en direkte og effektiv formål , snarere end uøkonomisk eller i overskud. I en tid med tørke , eller en længere periode med tørhed , er vandbesparelser specielt afgørende. Hvis du spare på vandet , kan du hjælpe med at redde Jorden ved opretholdelse af livet , og bevare de områder af miljøet, men som til gengæld bruges til at udvikle vand-infrastruktur . Du kan spare på vandet for at redde Jorden ved at gøre en indsats for at bruge vand , når du har brug for det , og kun i det angivne beløb for indsatsen

Du skal bruge: .
Plakat papir
. Markører .
Pjecer .
Barkflis .


1 .
Lad ikke vandet løbe , når du ikke bruger den. En af de mest effektive måder at spare på vandet for at hjælpe med at redde Jorden er ikke spildevand . Når du vasker dine hænder , er det kun dreje vand på at skylle hænderne . Når du vaske op , lad ikke vand på , som du er tørring dem . Også , har vandet ikke behøver at være på hele tiden at du børste dine tænder . Nogle gange , hvilket gør disse enkle justeringer er det perfekte første skridt at tage for at gøre en forskel .
2 .
må ikke bortskaffe affald i eller nær vandområder . Du kan spare på vandet for at redde Jorden ved at sikre , at vandet i det naturlige miljø forbliver rent . Organismer, der lever i vand kan ikke modstå forurenet betingelser . For eksempel, når pH-værdien i vandet er ændret på grund af sure forurening kan de metaboliske processer i dyr, der ikke fortsætter ordentligt . Også , vi mennesker bruger vandet i omgivelserne for at overleve . Derfor er det vigtigt at sikre, at dette vand ikke bliver forurenet . Ved bortskaffelse af affald i de udpegede beholderen , kan du hjælpe til at spare på vandet ved ikke at forurene det .

3 .
Sæt barkflis på jorden . Du kan hjælpe til at spare på vandet for at hjælpe med at redde Jorden ved at sprede barkflis på jorden . Barkflis er sammensat af flis , kviste , sten og andet plantemateriale . Det virker til at bevare fugten i jorden . Ved at placere barkflis på jorden , vil du ikke nødt til at vande værftet så ofte . Desuden vil plantemateriale være forsynet med næringsstoffer fra barkflis .
4 .
Brug vand til mere end ét formål . For eksempel , når du har sættetid bønner bruge venstre over vand til at vande planterne . Planterne vil drage fordel af næringsstoffer i vandet , og du vil bidrage til at bevare vand ved ikke dumping det ned i vasken .
5 .

Spred dine ideer om vandbesparelser til andre . Du kan spare på vandet for at redde Jorden ved at tilskynde andre til at gøre det samme . For at gøre dine ideer kendt , at pjecer og plakater om emnet vandbesparelse . På plakater . tilstand betydningen af vandbesparelse og enkle måder , hvorpå dette kan opnås Inden for pjecer , give flere detaljer om , hvorfor vandbesparelse er nødvendigt , at de måder spare på vandet , og hvordan disse foranstaltninger vil bidrage til at redde Jorden . Du kan vise dine plakater og uddele de pjecer på lokalt område som købmand , efter at have modtaget tilladelse fra manager.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.