hvorfor bruge en licenseret massage terapeut

Bladre gennem De Gule Sider , søge online , eller se annoncer i den lokale avis , og du er sikker på at komme på tværs af annoncer for massører . De fleste burde have en licens nummer i bunden af annoncen , men nogle kan ikke . Hvad er big deal, spørger du ? Din sikkerhed er den vigtigste grund til hvorfor du bør altid vælge en licens massage terapeut , og her er hvorfor

Uddannelse


Licensed massører skal udfylde et bestemt antal undervisningstimer , typisk 500 timer eller mere . Disse timer er opdelt i specifikke kategorier , såsom anatomi , fysiologi , patologi og massage teknikker . Dette sikrer, at massage terapeut er blevet uddannet til at forstå den menneskelige krop og hvordan det virker . Virksomhed et studium i massage også viser en dedikation til faget ud over de " evne til at give en god ryg gnide "ved at give terapeuten evnen til at genkende særlige betingelser og behandle dem derefter .

Test


For at opnå en licens , skal massører gennemgå strenge test designet til at luge ud i dem , der ikke har den rette viden til at sikkert praksis massage . Selv er berettiget til afprøvning kræves bevis for uddannelse og ofte en baggrund check . Nogle stater kræver enten en skriftlig eller praktisk ( hands-on ) eksamen , nogle stater kræver både mens nogle få kræver blot , at du registrerer dig og opfylde de standarder .

Forsikring


Licensed massører bære ansvarsforsikring for at beskytte mod skader, som kan opstå under en massage . For at opnå denne forsikring , terapeuter deltage grupper såsom AMTA ( American Massage Therapy Association ) og ABMP ( associerede Karrosseri Massage Professionals ) . Disse grupper giver 2 millioner dollars i ansvarsforsikring til deres faglige niveau medlemskaber . Professionelt niveau medlemskab for disse to særlige organisationer kræver bevis for en mindste antal timer for formel uddannelse . Den AMTA også skal føres bevis for licens . Uden den nødvendige dokumentation , er forsikring ikke stilles til rådighed, hvilket gør den licensfri terapeuten ansvarlig for ulykker eller skader .

Videreuddannelse


Licensed massører er forpligtet til konstant at træne, tjener et bestemt antal årlige timer for at fortsætte uddannelse . Disse krav har ofte specificere et minimalt antal efteruddannelse hvert år på specifikke områder såsom etik , sanitet eller anatomi , men de levner nok plads til terapeuten til at lære nye metoder til at udvide deres evner eller lære nye teknikker . Dette sikrer , at den overførte terapeut , du vælger at leje , er up-to -date om teknikker og uddannelse .

Forbrugerbeskyttelse

Licensed massage fagfolk er registreret hos statslige og lokale myndigheder . Denne registrering gør en del af deres rekord åbne for aktindsigt , som om der har været nogen formelle klager eller sigtelse indgivet mod terapeuten . Registrering også informerer dig om licens status , uanset om det er aktivt , bortfaldet , udløbet eller verserer. På denne måde kan forbrugerne være sikre på at de ansætter en kvalificeret , uddannet , licens terapeut .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.