luftforureningens virkninger på huden

Luftforurening er et faktum alle rundt om i verden har at leve med . Hud-er den største organ i vores krop-er et stort mål for forurenende stoffer og dermed påvirkes af luftforurening . Hud fortsat være den vigtigste sted, hvor forurenende stoffer optages i kroppen , ud over at være et site for neoplasmer ( svulster ) og allergener

Hud -og luftforurening


Skin er et skjold for kroppen at beskytte os mod skadelige stoffer . Disse kan være i form af ultraviolet emissioner , giftige kemikalier eller lang tids udsættelse for forurenet vand . Umiddelbare virkninger på huden af luftforurening kan være i form af halogen acne , kontaktdermatitis , depigmentering som følge af kemiske reaktioner , sygdomme i væv og frem for alt , hudkræft . Ifølge National Center for Biotechnology Information , " Hudkræft er tættest forbundet med udsættelse for UVB (290 til 320 nm ) bestråling . "

Effekter af miljøfremmede stoffer


Overskydende mængder af kuldioxid gas kan være potentielt skadelige for menneskers sundhed , er dog CO2 nødvendig for en række fysiologiske processer som åndedræt . Ozon til gavn for os på en måde ved at holde ud skadelige ultraviolette stråler , men er en grundlæggende komponent i fotokemisk smog , der udgør ud af reaktionen mellem kulbrinter og kvælstofoxider . Det kan forårsage hudkræft . En anden drivhusgas , kulilte , kan træde i røde blodlegemer ved opblødning i huden og påvirker hæmoglobin , hvilket resulterer i en lang række ubehageligheder .

Virkninger af formaldehyd


Formaldehyd er en gas , der lækker fra tæpper , isolerende skum og spånplader . Dette kan forårsage kvalme , som supplement til hud-og øjenirritation . Der er ingen sikker grænse for dette forurenende stof , og dermed skal du holde fra at kontakte dem.

Skin Cancer


Fordi huden er i vid udstrækning udsættes for atmosfæren , og giver udefrakommende materiale at trænge ind i din krop , forurenende mål dette organ tungt. Ifølge National Center for Biotechnology Information , " omkring 700. 000 nye tilfælde af hudkræft blev diagnosticeret i 1993 , og 9100 mennesker døde af kræft . 76 procent af dødsfaldene skyldtes melanom " Hudkræft er ofte forårsaget af ultraviolet-B stråling , og selv et enkelt procentpoint af ozon Nedgangen kan føre til en to procents stigning i UVB -stråling , og dermed en to procent stigning i hudkræft .

Forholdsregler

Da forurenende er kendt for at skade din hud og generelle sundhed samt , bør du vide , hvad der er pakket i husstanden materialer, der kan være årsag irritation af huden . Der er mange kemikalier , der forårsager luftforurening , og uden selv at vide det , kan du bruge farligt materiale i dit hjem og arbejde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.