masse sygesikring krav

I 2006 begyndte Massachusetts kræver næsten alle indbyggere til at bære sygesikring . Den lov hjælper lindre skadestuer af byrden af ubetalte regninger af uforsikrede patienter . Det sikrer også , at du får kontinuitet i behandlingen ved at give dig billig adgang til en praktiserende læge . At støtte med overholdelse var en ny uafhængig stat agentur oprettet : . Sundheds Connector hjælper dig med at finde sygeforsikringsdækning og opfylde kravene i loven

Obligatorisk Dækning


Siden den 1. juli 2007 har alle Massachusetts bopæl havde at have sygeforsikring for at undgå at betale skat sanktioner . Hvis du opdager, at der ikke er nogen politik du har råd , kan du ansøge om et certifikat for fritagelse . Denne regel blev oprettet for at tvinge raske mennesker til at opnå forsikring og ligevægten i den finansielle risiko for sygeforsikring udbydere .

Støttet Insurance Program


Den Massachusetts sundhedsreform skabt Commonwealth Care Health Insurance Program for personer , der tjener op til 300 procent af den føderale fattigdomsgrænse . Præmierne er indstillet på en glidende skala og varierer afhængigt af din husstandsindkomst . Også under dette program , har du ingen selvrisikoen .

Desuden, hvis du tjener mindre end 100 procent af det føderale fattigdomsgrænse , er din præmie frafaldes , mens du får fuld dækning .

Bevis for Dækning


Du skal angive dit helbred forsikringsdækning i din tilstand selvangivelsen . Massachusetts Department of Revenue bruger en stat database for at kontrollere , at de oplysninger du har givet , er korrekte. Hvis du ikke har forsikring , skal du betale en bøde .

arbejdsgiverens bidrag


Arbejdsgivere , der har 11 eller flere ansatte , men giver ikke gruppe sygesikring har til at bidrage til deres medarbejderes dækning . For deltidsansatte medarbejdere , betaler de et forholdsmæssigt beløb .

Regulerede Gebyrer

Hospitaler at få godtgørelse for ikke-forsikrede patienter ikke længere er i stand til at opkræve staten deres etablerede gebyrer . I stedet blev Health Safety Net Office sat i spidsen for at skabe en fast afgift tidsplan for sygehus refusion .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.