mykorrhiza oplysninger

Mykorrhiza er det symbiotiske sammenslutning af mycelium ( dvs. trådformede hyfer ) af en svamp med rødderne af en frø plante . Den gamle fossiler af jordbaserede planternes rødder har vist forekomsten af mykorrhiza . De mykorrhiza Oplysningerne skal hjælpe os med at forstå de potente virkninger af microhabitats og mutualism eller gensidigt fordelagtig associeringsaftale mellem forskellige typer af organismer . Det videnskabelige samfund mener, at så meget som 80 procent af mere end 10. 000 arter af planter skal mykorrhiza .

Udviklingen i Mykorrhiza


Forskere har belæg for at udlede , at planterne i deres primitive form udviklet sig gennem en svamp og rhizoidal symbiose , der gjorde det muligt for dem at drage næringsstoffer samt vand fra jord-seng . I tilfælde af jord-og flerårige planter , blev det konstateret, at de nødvendige symbiose eller mykorrhiza til at overleve , mens nogle arter ( f. eks ukrudt ) dannet mutualism men ikke afhænger af den for at overleve . Desuden blev en mindre arter af planter , såsom vandsport , årlige ukrudt og epifytter fundet ikke at have mykorrhiza

Typer af Mykorrhiza


Mykorrhiza er groft inddeles i tre grupper : . ectomycorrhiza , ericoid mykorrhiza og vesikulær-arbuscular mykorrhiza . Selv om de varierer i detaljer om deres struktur , hver gruppe af mykorrhiza er fælles i deres funktionelle områder . Ved at kolonisere værten root 's cortex , vokser svampen overalt fra et par centimeter til en meter , dens endeløse dybere til jord, der absorberer vand og næringsstoffer, og bærer dem til at være vært . Således svampe bruge mere jord med en lavere energi end de rødder kan på egen hånd. Udover mange mykorrhizasvampe fremstilling ekstra -cellulære enzym samt organiske syrer , der udleder fosfor og zink fra ler elementer . Derfor mykorrhizasvampe er fysiologisk i stand til at genanvende næringsstoffer .

rolle mykorrhiza i Plant Life


mykorrhiza spredningslegemer regulerer planternes arv fra seral til klimaks grupper ( tolerante plantearter ) . Planter har svært ved at etablere sig i mangel af mykorrhizasvampe på grund af katastrofer af brand eller jorderosion , som reducerer mykorrhizasvampe i den omgivende jord . Det er fastslået, at planter for at være sunde har brug for en bred vifte af mykorrhizasvampe arter omkring dem .

Karakteristik af mykorrhizasvampe


Hver type mykorrhizasvampe har sine egne kendetegn , idet nogle er effektive til at frigøre nærende elementer bundet inde organisk materiale , mens nogle kan producere antibiotika til at regulere vækst , mens andre viser sig at være mere aktivt på bestemte tidspunkter af året end andre svampe typer . Faktisk har mykorrhizasvampe udviklet sig over en lang periode og er karakteristiske for blomstrende økosystemer . Hvis der på grund af visse faktorer der er mangel på mangfoldighed , vil du finde de økosystemer også mangler modstandskraft .

mykorrhiza Podning

Podning : indførelse af et patogen eller antigen ind i en levende organisme . Planter , især i frugtplantager og planteskoler samt i kontrollerede øko-områder har haft held med mykorrhiza podningen , som beviser, at der er flere af produktivitet og overlevelse i sådanne anlæg .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.