oplysninger om katastrofehåndtering

Katastrofale begivenheder kan skyldes naturlige årsager såsom jordskælv og tornadoer , eller menneskeskabte betingelser gerne kemiske eller nukleare hændelser eller endda terrorisme . Katastrofehåndtering er en løbende proces inden for de nationale og statslige regeringer . Og mens nødberedskab og genopbygningsindsats er vigtig , og mange organisationer sætter lige så stor indsats i måder at forberede sig på katastrofer

Disaster Management Cycle


Katastrofe ledelse bruger en koordineret plan med henblik på at identificere , forberede og håndtere potentielle katastrofe begivenheder , ifølge Global Development Research Center . Denne plan kaldes katastrofehåndteringens cyklus . Identificere mulige svaghed i en infrastruktur-det være sig et land , en virksomhed eller et hjem-er den første fase af cyklen . Forberedelser i form af at sikre fornøden bistand og bestemmelser er til rådighed, er anden fase . Et svar plan, der identificerer , hvilke foranstaltninger der vil blive truffet under en katastrofe, er den tredje fase . Recovery svar indebærer at have de nødvendige ressourcer til at genoprette eller genopbygge i fjerde fase af cyklen .

Afbødning


Reduktion repræsenterer den første fase af katastrofen stadier i henhold til University of South Florida . Det indebærer at foretage ændringer , der arbejder for at mindske risikoen for skader , eller mængden af skader fra en katastrofal begivenhed . Bygningskonstruktioner er gennemgået for at afgøre , hvilke områder kræver forstærkning , såsom vinduer , døre eller fond materialer . På nationalt eller statsligt plan , kan afhjælpning indebære oprettelse af sikrere bygge -og zoneinddeling koder og uddanne offentligheden om katastrofeberedskab , ifølge Global Development Research Center .

Beredskab


beredskab repræsenterer den anden fase i katastrofen stadier . Denne fase fokuserer på foranstaltninger , der kan træffes for at redde liv , og sikre, at andre ved, hvilke skridt der skal tages i henhold til University of South Florida . Beredskab peger også på back-up for så vidt det , hvilke foranstaltninger der skal træffes , hvis væsentlige tjenester bryder ned. Foranstaltninger, der træffes for at redde liv indebære oprettelse af varslingssystemer og nød samlesæt , der indeholder livsvigtige forsyninger som mad , lommelygter og tæpper .

Response


beredskabsplaner udgør den tredje fase af katastrofen stadier . Denne fase fokuserer på tiltag , der vil blive truffet , når en katastrofe indtræffer , efter University of South Florida . Foranstaltninger, der træffes på en statslig eller national plan kan inddrage bevare menneskeliv og sikre tilstrækkelig ly faciliteter til rådighed . Opsætning medicinsk beredskabsteams og eftersøgnings-og redningshold er også en del af svaret indsats . Sekundære skader i form af strafbare handlinger kan kræve tilsat sikkerhedsstyrker sættes på plads i tilfælde af storm , jordskælv eller oversvømmelser.

Recovery

En genopretningsplan repræsenterer den sidste fase i katastrofehåndteringens cyklus . Det ultimative mål i tilbagebetalingen er at genskabe et hjem , forretning , stat eller land tilbage til normal drift , i henhold til University of South Florida . Dette kan kræve massive ombygning indsats involverer vejarbejder eller genoprette forsyningstjenester såsom el , vand og kommunikationsnetværk. Familier , stater eller lande kan ansøge om økonomisk støtte i form af tilskud eller lån med henblik på at have penge nok til at komme sig efter en katastrofe begivenhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.