sikkerhedsudstyr tilskud

Arbejdsgivere stræber efter at skabe sikre arbejdspladser , men det kan være dyrt at holde op . Mellem ild , kemiske og generelle sikkerhed farer , og de stigende udgifter til high-tech sikkerhedsudstyr , er mange arbejdspladser har svært ved at give et sikkert miljø for medarbejderne . Heldigvis er der tilskud , der kan yde hjælp indkøb sikkerhedsudstyr for vores nation 's virksomheder .

MMA Risk Management Services Sikkerhed Enhancement Grant Program


Maine kommunale Association sponsorer Risk Management Services Sikkerhed Enhancement Grant Program , et tilskud mulighed for medlemmer af Maine kommunale Association , der skal opgradere eller installere sikkerhedsudstyr og -tjenester . Tilskud priser kan være for $ 200 til $ 2. 000. Højst 5. 000 $ kan tildeles til et medlem i løbet af året . Medlemmer , der ansøger om et tilskud skal også være medlem af Workers Compensation Fund . Ansøgninger skal beskrive, hvordan bevilge penge vil blive brugt , og hvordan arbejdspladsen vil blive sikrere på grund af det

Ohio Præsidium Workman 's Compensation : . Safety Tilskud


Den Ohio Præsidium Workman 's Compensation tilbyder en Safety Tilskud Program til arbejdsgivere i Ohio , der passer til bestemte kriterier. Om ydelse af tilskuddet skal bruges til nyt udstyr og indkøb dato skal senest tre måneder efter indgåelsen gives. Der kan ikke være et tab af arbejdspladser i forbindelse med formålet med tilskuddet . Arbejdsgiveren skal forelægge kvartårlige og årlige rapporter til Bureau of Workman 's Kompensation for to år efter tildelingen er modtaget , således at bureauet kan spore fremskridt og effektivitet .

Minnesota Department of Labor og industrien sikkerhed Grant Program


Minnesota Department of Labor og industri sponsorer en Safety Grant Program , der tilbyder priser på op til $ 10. 000 til arbejdsgivere, der kvalificerer sig. For at anvende , skal arbejdsgiveren hører under medlemsstaternes jurisdiktion, af Minnesota OSHA , har arbejdstagerens erstatning forsikring og være i stand til at matche de bevilge penge udstedt af Department of Labor and Industry. Tilskud tildeles månedligt , og når alt for mange ansøgninger er indgivet , organisationer , der producerer varer eller tjenesteydelser har forrang.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.