ting , der forhindrer os i at genanvendelse af plast

Emnet genanvendelse kan klumper mennesker i to kategorier : . De , der genbruger , og dem der ikke gør. De fleste mennesker er klar over de sociale og miljømæssige incitamenter bag at være proaktiv i en genbrug program . Der er en stor del af litteraturen vedrørende genanvendelse af plast , der illustrerer bevarelse af energi og ressourcer samt forbedring af lossepladser . Selv med disse argumenter , stadig mange mennesker nægter at genbruge deres plast . Disse mennesker er næppe dovne eller anti-miljøet, og de har deres grunde .

Ulempe


Ikke hver by i Amerika har gennemført en curbside genbrugssystem . For områder , der ikke har denne praktiske pickup service , skal folk tage initiativet og bringe deres genanvendelige plast til deres lokale genbrugsstation . Dette ses af nogle som en ulempe , især når disse plastic elementer kan føjes til almindeligt affald og samlet op af affaldshåndteringen.

manglende tid


Nogle mennesker citere manglende tid som grund bag ikke genanvendelse deres plastmaterialer . Der henviser til almindeligt affald afhentning kræver blot at sætte affald i en pose , det recirkulation af plast kræver sortering , de-mærkning og skylning . I et samfund uden curbside pickup , er mere tid til at transportere disse materialer til et passende anlæg . Nogle mennesker med hektiske skemaer tror, det er tid , der kan anvendes bedre tendens til familiens behov .

begrænset viden


staten Massachusetts rapporteret om en undersøgelse foretaget i New Jersey i 2002 , som viste folk var mindre forventes at blive involveret i en genbrug program , når de havde begrænset viden om, hvordan og hvad du kan genbruge . Dette er især tilfældet, når det kommer til plast , på grund af de forskellige numre på plastmaterialer . Nogle mennesker føler sig ikke trygge ved genanvendelse af plast på grund af ikke at vide, hvad tallene repræsenterer . De er i tvivl om , hvis nogle plast er sikkert at genbruge . Derfor er de ofte vælger ikke at deltage på alle .

Opbevaring Spørgsmål


Genanvendeligt plast skal opbevares adskilt fra almindelige skrald . For nogle mennesker er mangel på plads en væsentlig årsag bag ikke genanvendelse. Små huse og flerfamiliehuse er kort på ekstra plads , og mange mennesker ønsker ikke at udfylde den dyrebare plads med ekstra skraldespande , venter for materiale til at akkumulere , indtil det kan tages til gadehjørnet eller genbrugsplads .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.