trykimprægneret træ farer

Om opbygge et dæk , en postkasse støtte eller en bænk at tage i haven , trykimprægneret træ er en mulighed . I brug i mere end 60 år , er trykimprægneret træ en kemisk behandlet træ , der kan modstå regn , sne , sol og alle de barske elementer , som flænse regelmæssig træ og blegemiddel maling . Fordelen ved trykimprægneret træ er klar , men kemisk behandling bærer nogle farer , som også er vigtigt at huske, når du vælger byggematerialer .

Poison


Indtil for ganske nylig , en stor del af trykimprægneret træ i USA blev behandlet med chromatering kobber arsen ( CCA ) . Dette kemiske variant af arsen er den selvsamme , der anvendes i rottegift , og mens stede i lave doser i trykimprægneret træ , mulighed for forgiftning er til stede . Denne forgiftning kan ske ved at komme i gentagen kontakt med trykimprægneret træ over tid . Faktisk stoppede EPA produktion af CCA trykimprægneret træ i 2004 til fordel for en ny kobber baseret pres behandling , der ikke udgør en forgiftning fare . Mens EPA ikke kræve fjernelse af alle eksisterende trykimprægneret træ strukturer , men de anbefaler, at alle trykimprægneret træ strukturer forsegles med en olie-baseret bejdse eller fugemasse til at give en barriere mellem de kemiske og huden .

Respiratory Hazard


trykimprægneret træ udgør også en fare , når det bliver bortskaffet , skåret eller brændt . Dampe fra en brand brændende trykimprægneret træ kan være giftige og livstruende , mens savsmuld fra afskårne trykimprægneret træ kan irritere øjne , næse , mund og lunger . Desuden er arsen frigives i luften , når en trykimprægneret træ er skåret , brændt eller borede . Det betyder, at arsen forgiftning bliver en fare . Den bedste måde at undgå at blive såret af trykimprægneret træ er at undgå at anvende det indendørs og til at bære passende beskyttelsesudstyr fysiske udstyr ( PPE ) , når der skæres eller håndterer trykimprægneret træ . Bære en maske , handsker og øjenbeskyttelse , og når det er afsluttet skal du sørge for at samle så meget savsmuld som muligt .

Cancer


Kræft er måske den mest alvorlige fare for trykimprægneret træ . Lungekræft, blærekræft , nyrekræft og prostatakræft er alle blevet tilskrives eksponering for trykimprægneret træ . Dette er især farligt , fordi mange børns leg sæt er lavet af trykimprægneret træ . Den bedste måde at undgå kræft fra din trykimprægneret træ er at forsegle det med en oliebaseret fugemasse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.