udstyr, sikkerhed for en begrænset plads

Specifikke Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) regler
gælder for situationer, hvor arbejdstagere skal indtaste en begrænset plads . En begrænset rum er beskrevet som et rum , at en arbejdstager kan komme ind, men har begrænsede midler til ind-eller udrejse . En begrænset plads kan omfatte mandehuller , kloakker , gruber , fælder , lagerbeholdere eller tragte . Udstyr til begrænset-rummet indgang skal være i stand og testes, før arbejdstagere indtaste et begrænset rum for arbejde

Air Monitors


Air overvåger test miljøet i en begrænset plads til at afgøre, om skadelige gasser eller andre farer er til stede . Air overvågning skal gøres, før jobbet begynder, da en godkendelse kan eller kan ikke være krævet for indrejse . Undersøgelse og overvågning af udstyr for at efterkomme OSHA standarder for at kunne teste for en række farer . En skærm skal være behørigt kalibreret før testen inde i en begrænset plads . Monitoren skal også være fuldt opladet ( de fleste er batteridrevet ) .

De mest almindelige konfiguration med flere sensor gas monitor er en, der kan læse indholdet af ilt , brændbare gasser , hydrogensulfid og kulilte . Mens overvågningen ilt og brændbart-gas niveauer er nødvendig , giftig gas farer varierer med forskellige typer af lukkede rum . At antage, at de giftige gasser til stede i enhver begrænset plads er begrænset til kun hydrogensulfid og /eller kulilte ignorerer muligheden for , at forskellige eller yderligere giftige følere skal anvendes . Mange multi- gas -skærme er nu fås med flere giftige sensor valgmuligheder og fleksibilitet til måling af op til seks gasser samtidigt .

PPE


Personlige værnemidler ( PPE ) er påkrævet for begrænset -space indrejse . Det udstyr , der kan anvendes til dette arbejde , afhængigt af begrænset plads, skal være i god stand og passer arbejdstageren godt . Eksempler på denne type udstyr omfatter sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller , ansigtsmaske , hard- hat , handsker og sikkerhed er godkendt arbejde støvler .

I nogle tilfælde kan en arbejdstager har brug for en respirator eller simpel støvmaske , afhængig af miljøet i lukkede rum . Når du bruger åndedrætsværn , skal disse personer har gennemført en respirator fit test , og åndedrætsværn bør kontrolleres for at sikre, at de er i stand .

Fall Protection


Fall beskyttelse er ikke kun for arbejdstagere ind i en begrænset plads , men også for dem , der vil arbejde tæt en åbning . Mange arbejdere kommer til skade , da de lean ind i et lukket rum, f. eks et mandehul i en gade . Fall-beskyttelse seler skal være i god stand og skal passe arbejdstageren . Alle sikkerheds vedhæftede filer skal være på plads , således at de vil forhindre en faldende arbejdstager fra skade .

Værktøjer


Værktøjer anvendes ofte i en begrænset -space job . El-værktøj skal jordes for at undgå stød . El-værktøj og udstyr , der anvendes i et lukket rum , hvor brandfarlige dampe er til stede , skal være godkendt til farlige steder . Kun gnistfrit værktøj må benyttes i trange rum , hvor brandfarlige eller eksplosive gasser , dampe eller væsker er til stede .

Lys og Ventilation

Lys udstyr der er behov , så medarbejderne kan se godt nok til at arbejde sikkert i et mørkt begrænset plads . Desuden skal medarbejdere belysning for at finde udgange i tilfælde af en nødsituation . Ventilationsudstyr Det kan være nødvendigt at give luft til en begrænset plads eller til at hjælpe sprede giftige gasser . Dette udstyr bør altid testet for sikkerhed , før du bruger i et lukket rum .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.