anvendelser af kviksølv metal

Mercury , også kaldet Quicksilver , er en sølv-farvet metal , der er en flydende ved stuetemperatur . Nyttige egenskaber kviksølv omfatte dens evne til at udvide , når det opvarmes , kontrakt når de afkøles , forbliver en væske ved en given temperatur og adfærd elektrisk strøm . Dog kan kviksølvdampe forårsage skader på nervesystemet , hvis de indåndes . Selv om brugen af kviksølv faldet med bevidstheden om de farer, det indebærer , er det stadig bruges til mange formål .

Termometre


termometre er glas rør markeret med en standard temperatur skala , der er fyldt med kviksølv . For at bestemme kropstemperatur , er termometeret placeret under tungen . Kviksølvet reagerer på ændringer i temperatur ved at udvide eller kontrakter. Den udvendige skala giver dig mulighed for at se temperaturen .

Barometre


Barometre måle trykket i atmosfæren . Meteorologer bruger dem til at påvise ændringer i lufttrykket , hvilket indikerer, at vejret vil ændre sig . Barometre svarer til termometre og har et rør fyldt med kviksølv , der reagerer på lufttryk . Ændringer i lufttrykket få kviksølv til at stige og falde . En temperatur skala på ydersiden af røret angiver trykket .

dental amalgam


Mercury kan kombineres med to eller flere metaller til at oprette en legering kaldet en amalgam , som er en flydende eller fast løsning . Tandlæger gange bruge amalgamer af sølv og kviksølv til at fylde hulrum . Ifølge eksperter i EPA , undersøgelser gentaget siden 1990'erne har konstateret, at disse fyldninger er sikkert for voksne og børn . Faktisk regulerer FDA brugen af kviksølv i tandfyldninger .

Metals Industry


Kviksølv kan et forurenende stof i råvarer , en komponent i produktionsudstyr og en ingrediens i kemikalier i metalindustrien . Kviksølv kan komme ind i anlæggets spildevand , så industrien har udviklet effektive spill beredskabsforanstaltninger for at forhindre dette .

Lamper

Lysstofrør , kviksølv damplamper og natrium lamper bruger kviksølv til at oprette en lyskilde . Disse lamper kan bruges både udendørs og indendørs . Lysstofrør indeholder kviksølv damp , der afgiver et klart lys, når elektrisk strøm passerer igennem det . På grund af deres energieffektivitet , lysstofrør er meget populære i dag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.