bortskaffelse af affald valgmuligheder

Den amerikanske Environmental Protection Agency ( EPA ) regulerer bortskaffelse af fast kommunalt affald ( husholdningsaffald ) , som oftest kaldes skrald . EPA arbejder med de enkelte lokalsamfund at reducere , genbruge og bortskaffe fast byaffald på en måde , der minimerer påvirkningen af det omgivende miljø . Tre bortskaffelsesmuligheder er tilgængelige for MSW : deponeringsanlæg , kontrolleret afbrænding og modtagestationer . Dog kan enkeltpersoner reducere husholdningsaffald ved genanvendelse og kompostering .

Deponeringsanlæg


Deponeringsanlæg er lykkedes lossepladser at fjerne uønskede virkninger af en åben losseplads . Et naturligt biprodukt af affald nedbrydning er perkolat , en blanding af giftige og ikke-giftige stoffer og regnvand . Venstre ubehandlet , perkolat vil finde vej til grundvandet og potentielt vandforsyning . Deponeringsanlæg skal være placeret i et område , der naturligt forbyder udledning af perkolat i miljøet , som et område , der har en stor mængde af overvejende lerjord , og de skal være beliggende i stor afstand fra områder , der er udsat for oversvømmelser eller er i nærheden af vand forsyninger . I områder , hvor lerjord ikke er tilgængelig , kan liners blive bygget ved hjælp andre let tilgængelige uigennemtrængelig stoffer som plastik . Perkolat , der akkumulerer på lossepladser skal føres til vandbehandlingsanlæg .

Foruden perkolat , affald nedbrydning producerer methan , en eksplosiv drivhusgas , der vil bidrage til klimaændringer , hvis slippes ud i atmosfæren . En ideel deponeringsanlæg overvåger metan niveauer og bruger gassen til at generere elektricitet , der driver på stedet og fællesskab operationer .

kontrolleret afbrænding


kontrolleret afbrænding , også kaldet forbrænding , reducerer mængden af affald i et område . Denne type affald er velegnet til byområder , hvor deponering pladsen er ikke en mulighed . Ved korrekt udført , forbrænding har den fordel, at kunne producere en pålidelig kilde til elektrisk energi . Denne proces , kaldet affald til energi ( WTE ) , anvendes normalt til at betale for driftsudgifterne for forbrændingen facilitet eller solgt til virksomheder . På bagsiden , er forbrændingen dyrt og producerer betydelige mængder af luftforurening , at anlægget skal behandle , før du slipper den ind i miljøet .

Overførsel Stationer


Nogle steder producere en stor mængde affald , der simpelthen ikke kan behandles ved deponering eller kontrolleret afbrænding i det område, hvor den blev produceret. Dette scenario kræver brug af affald modtagestationer --- steder , hvor affaldet midlertidigt holdes til køretøjer er fuldt lastet og kan flytte affaldet til en nærliggende losseplads eller forbrænding facilitet . Omlastestationer skal reguleres strengt og overvåges for at begrænse de negative indvirkninger på det omgivende kvarterer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.