definition af stråling hybrid

Ifølge Merriam-Webster Dictionary , " Hybrid betyder en afkom af to dyr eller planter af forskellige racer, racer , sorter , arter eller slægter . " Udtrykket " stråling hybrid " betyder for en hybridiseret celle , der indeholder almindeligvis små fragmenter af bestrålet kromosomer (almindeligvis human ) . Disse kan også blive omtalt som " stråling reduceret hybrider . " Lægevidenskaben har taget den fordel, at stråling hybrid -teknologi i lokalisering mennesker sygdomsgener i genomet

Stråling Hybrid Kortlægning


Stråling hybrid kortlægning er en gensplejsning proces , der oprindeligt blev udviklet til konstruktion af langtrækkende kort fra pattedyr kromosomer og opdage placeringen af genetiske markører i forhold til hinanden . Stråling hybrid kortlægning er forankret i en statistisk model til at måle afstanden mellem deoxyribonukleinsyre ( DNA ) markører og deres rækkefølge på kromosomerne . DNA- markører er meget kort . Cykliske DNA-sekvenser er indeholdt i et genom . Stråling hybrid kortlægning har vist sig at være uundværlig for lokalisering af menneskelige sygdomme gener i genomet . Den relative placering af disse DNA- markører kan coalesced ind i en fysisk kort er kendt som en genetisk kort .

Trin Radiation Hybrid Teknik


Det første skridt af den stråling hybrid teknikken indebærer forstærkning og oprensning af DNA svarer til det første trin i enhver sekventering projekt . Stråling er derefter anvendt til at opdele DNA i mindre segmenter , og disse segmenter er så indarbejdet i en hybrid celle . Strålingen hybrid celle er så dyrkes der skal dyrkes i store mængder . Polymerase kædereaktion ( PCR ) og kobling analyse bruges til at løse afstanden mellem de DNA-markører . Du kan nemt kontrollere, om tilstedeværelsen af forskellige genetiske markører . Jo tættere de to genetiske markører til hinanden , jo mindre er sandsynligheden for at være adskilt af dna-opdelingen stråling .

Procedure /Teknik


Proceduren for stråling hybrid teknik indebærer brugen af to forskellige cellelinjer , der er ude af stand til at overleve i en giftig medier . Men de indeholder gener , der kan modstå det giftige medier , når de kombineres i en enkelt celle ( som følge af produktion af et toksin resistent enzym ) . Cellen streg under studiet er bestrålet ( normalt ved X-Rays ) , der forårsager brud på DNA . Dette bevirker, at kromosomet til at bryde ind i flere segmenter , der efterfølgende er fusioneret eller integreret med de øvrige cellelinje , der producerer en hybrid . Da den hybride har indarbejdet gener fra både cellelinjer og kan producere de nødvendige enzymer , vil det overleve i den giftige medier .

Dyrkning


Den hybride celle, der kan overleve er nu dyrkes i store mængder . Dette forstærker DNA nedarvet fra det bestrålede cellelinje . Den resulterende Prøven skal derefter underkastes PCR til at uddybe to specifikke genetiske markører . Ved at køre PCR- produkter på en gel , kan det kontrolleres, om , at begge markører er indarbejdet i den resulterende cellelinje . De frekvenser , som DNA- markører er bibeholdt i hver klon ( dyrket prøve ) kan beregnes ved hjælp af statistiske metoder .

Ansøgning

Den genererede kort kromosomer for de mange arter som mennesket , rotte , mus og andre genomer lette den generation af meget detaljerede og præcise kort , der anvendes til at studere multi-faktoriel sygdomme . Andre anvendelsesområder omfatter fastlæggelse af kromosom placeringer af 26 mennesker roman fuld-længde cDNA ( kromosomale DNA ) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.