håndildslukker uddannelse for offentligheden

Der er masser af muligheder for transportabel ildslukker uddannelse til offentligheden. Uanset om du vælger at tage en online eller live kursus er op til dig . Den grundlæggende færdigheder i at lære at betjene en håndildslukker tager færre end 2 timer af din tid og kan spare dig i en nødsituation-at gøre dette til en værdifuld lektie at lære for alle,

Du skal bruge:
Rød biologisk farligt affald taske .
Plastbeholder med stramme-forsegling låg .
Latex eller nitril sikkerhedshandsker .
Permanent markør .

Færdigheder Undervist


Enhver form for klasse , som lærer , hvordan du bruger en transportabel ildslukker begynder som regel med at undervise i enkelte dele og typer ( klasser ) af ildslukkere til rådighed , samt hvordan ordentligt drive og inspicere en ildslukker .

Lærere i disse klasser instruere eleverne i " PASS " teknik , som står for pull , sigte, squeeze og spray . Andre lektioner i transportabel ildslukker uddannelse for offentligheden at forklare , hvornår og når ikke at bruge en ildslukker , om den rigtige ildslukker er klar til brug , og hvordan du sikkert afslutte en brand scene .

Online Training


Bærbar brandslukker beskyttelse kurser findes online , og de studerende nogle gange kan finde virksomheder eller privatpersoner , som tilbyder disse typer af kurser . Kurserne udbydes på en række forskellige måder og omfatter video , lyd eller tekst-baseret undervisning .

En kæmpe drage af online klasser er, at de kan gøres derhjemme til enhver tid , overalt i verden og i enhver form for vejr . Men , konsekvenserne af denne læringsstil er manglen på virkelige hands -on træning med rigtig transportable ildslukkere .

En anden ulempe er , at disse typer af kurser som regel indebærer en vis form for gebyr for den bekvemmelighed for at tage klassen online .

Live Uddannelse


Lokale brandvæsenet eller den offentlige sikkerhed centre ofte afholde frie ( eller lille gebyr ) håndildslukker kurser . Da disse klasser er ledet af brandfolk eller certificerede instruktører , de tillader de studerende at øve med virkelige ildslukkere med små , kontrollerede brande . En live , in- person selvfølgelig også giver rig praksis at størkne brandslukker færdigheder lært . Studerende kan også stille spørgsmål og få dem besvaret af kyndige , certificerede instruktører med det samme, i modsætning til online- kurser , der ikke har nogen til at anmode eller kan have en ventetid for instruktøren til at reagere .

Lokale brandvæsen eller offentlig sikkerhed centre ofte har oplysninger om transportabel ildslukker klasser i området . Nogle gange er der også opslag i den lokale avis om kommende kurser .

Ekspert Insight


Mange uddannede strukturelle brandmænd har set og behandlet på første hånd med de fordele og konsekvenser af offentligheden ikke er ordentligt uddannet i , hvordan man bruger en bærbar brand ildslukker , så det er ikke underligt, at offentlig uddannelse er en topprioritet for de fleste af dem . Utallige brande kan være indeholdt hurtigere , hvis en håndildslukker er ansat korrekt, før deres ankomst .

Den nederste linie er denne: At være ordentligt uddannet til at bruge en brandslukker vil øge chancerne for overlevelse for både dig og din ejendom i tilfælde af en brand

Misforståelser

It. er ikke nok bare at have en ildslukker placeret i et hjem , arbejde eller skole . At have folk omkring der ved hvordan man bruger denne ildslukker i tilfælde af nødsituationer er også vigtigt .

Med en bred vifte af muligheder for korrekt at lære at bruge en brandslukker rådighed , er det vigtigt at tage et par timer ud af din tid til at lære dette vigtige færdighed . Din familie , kollegaer og venner kan få brug for det en dag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.