hvad der anses for en varm arbejdstilladelse?

Utallige former for arbejde situationer automatisk skabe et farligt miljø . Den amerikanske Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) hjælper med at informere og uddanne medarbejdere i forebyggende sikkerhedsforanstaltninger . Erhverve en tilladelse til at udøve i varmt arbejde aktiviteter er en obligatorisk del af OSHA

Hot Work


Ifølge OSHA , " Hot arbejde betyder arbejde, der indebærer el eller gas svejsning , skæring , lodning , eller lignende flamme eller gnist-producerende virksomhed . " Hot arbejde operationer er potentielt farlige , især når der foretages i nærheden af eller omkring en lige så farligt miljø . Derfor er føderale kode 29 CFR 1910,119 . stater , " Hot arbejdstilladelser skal udstedes til varmt arbejde , som udøves på eller i nærheden en overdækket proces . Dette kan typisk anvendes på en proces, der involverer toksiske eller reaktive materialer , samt visse mængder brændbare gasser og væsker. "

Tillad Udstedelse


For de fleste virksomheder entreprenører og underentreprenører , ilden marskal , sikkerhed ingeniør eller vedligeholdelse leder typisk udsteder en varm arbejdstilladelse. Universiteterne har faktisk varmt arbejdsprogrammer , fordi deres tilladelser adresse lokationer og specifikke udstyr til en campus . Tilladelser medvirke til at forebygge brande og andre relaterede risici, gnister , åben ild og varme-producerende operationer potentielt kan forårsage . For at overholde branchestandarder , mennesker og virksomheder i renovering , vedligeholdelse og byggefelter kan have brug for en varm arbejdstilladelse.

Krav


En tilladelse er normalt kræves for hver struktur, hvor varmt arbejde er udført. Selv når arbejdet udføres af én entreprenør , men udføres på flere bygninger , flere tilladelser er nødvendige . Det samme gælder for entreprenører og underleverandører. Når du planlægger at være i gang med varmt arbejde aktiviteter , som hver er ansvarlig for at erhverve en varm arbejdstilladelse. Universiteter har generelt deres egen miljø sundhed og sikkerhed kontor , der er ansvarlig for at føre tilsyn en varm arbejdsprogram .

Funktion


Det varme arbejdstilladelse indeholder en checkliste , at entreprenøren skal anvende , mens du arbejder på den varme arbejde projektet, og han skal underskrive på det hver dag . Tilladelsen er designet til at tjene mere end én funktion . Det overholder føderale love og informerer alle ansatte i en potentielt farligt miljø . Det giver også arbejdstagere for at fremhæve , gennemføre og dokumentere nødvendige sikkerhedsforanstaltninger , der er involveret i varmt arbejde projektet . Derudover tilladelsen er med til at minde entreprenører , at de er ansvarlige for forebyggelse før, under og efter den varme arbejdsaktivitet .

Overvejelser

En varm arbejdstilladelse er udstedt med en tidsmæssig begrænsning , typisk en uge eller mindre . Tilladelsen skal være lagt på arbejdsstedet sammen med et telefonnummer at ringe i tilfælde af en relateret nødsituation . En OSHA kontrol, der BP nordamerikanske Inc. er et eksempel på, hvordan dyre manglende overholdelse OSHA kan være. Efter 2009- inspektion af et raffinaderi , OSHA foreslog millioner i bøder og arbejdstagerens kompensationer . " Ved inspektionen viste , at arbejderne blev udsat for alvorlig skade og død i tilfælde af en frigivelse af brandfarlige og eksplosive materialer , " ifølge en CompNewsNetwork artikel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.