hvad der sker med papiret , når det bliver genanvendt ?

Den sidste del af papiret , genvindingsprocessen , at de fleste mennesker ser, er drop- off af papir i en skuffe eller på en genbrugsstation . Men det er blot første etape af genvinding for papir selv . Når papir er deponeret på en genbrugsstation , det går gennem en række trin og processer inden fremstår som genbrugspapir . Millioner af tons papir bliver genbrugt hvert år , og papiret er brugt i en række forskellige måder

Collection


Inden papir begynder genvindingsproces, skal det indsamles og taget med til et genvindingsanlæg , som har kapacitet til at behandle store mængder af papir . Hundredvis af tons papir kan behandles på en dag af de fleste genvindingsanlæg . Trash samlere ofte arbejder med genbrug faciliteter og bringe dem genanvendt varer . Mange genbrugsanlæg også udføre mere end én type for genanvendelse , hvilket kan indbefatte genanvendelse af papir, glas , aluminium og andre materialer .

Sortering


Når papir ankommer til anlægget , skal det sorteres i den relevante kategori . Visse typer af papir , som f. eks magasinpapir og karton , kræver specifikke behandling for at bryde dem ned . Glans på magasinpapir kan ændre den måde regelmæssige avisen og udskrive papir genanvendes , og karton er tykkere end normalt papir og kan tage længere tid at blive brudt ned . Når papiret er sorteret i den nødvendige kategorier , vil det blive sendt til forarbejdning .

Papirfremstillingsprocesser


Når papiret er blevet sorteret , eller sorterede , er det pulped . Dette indebærer beskæring eller sønderdeling op papir og blande det med vand for at ødelægge den oprindelige form af papiret . Dette gør det muligt at arbejde i forskellige former eller typer af papir . Denne del af processen kan afsluttes hurtigt , da de fleste typer af papir vil nedbryde meget hurtigt i vand og blive papirmasse . Blegemiddel eller farve kan tilsættes til papirmasse til at ændre farven .

Dræning


Når papiret er fremstillet af gamle , det er screenet og drænet . Screening er den proces , hvorved papirmasse er placeret på en flad skærm , og dette genskaber sin form og tillader overskydende vand kan løbe væk . Skærmet papirmasse kan også rengøres med visse kemikalier til at afblege eller de-blæk papirmasse og gøre det hvidere . Genbrugspapir ofte har en brun eller grå tone , der kan ændres ved brug af blegemiddel og farvestoffer .

Bruger

Når papiret har været igennem denne proces , kan det vendes til papir , kontorartikler , isolering af huse , papir kopper og mange andre produkter . Genvinding af papir er en af de enkleste måder individer kan genbruge , og processen for genvinding af papir kan være afsluttet i så lidt som en uge . Mange virksomheder bruger genbrugspapir produkter for at reducere miljøbelastningen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.