hvordan lys påvirker brød skimmel ?

På grund af karakteren af brød og skimmel , er mest brød, skimmel , om det ikke er udsat for lys . Den faktiske betydning , at lys har på brød skimmel varierer baseret på omstændighederne

Mold 101


Mug kan vokse på alle overflader , så længe det er ilt , fugt og organisk materiale. Det behøver ikke sollys for at vokse , er det kun de rigtige komponenter og den rette temperatur . Mold vokser bedst i mørke , klamme steder uden luftstrøm .

Sunlight


Lys og luft-flow kan hjælpe med at forhindre vækst af mug i hjemmet . Men hvis dit brød er i en pose , og du placere den i nærheden af sollys , vil lyset varme op brødet og få det til at frigive fugt i posen . Fugtige brød er et ideelt miljø til dyrkning af skimmel .

Varm


Som du måske har bemærket , skimmel gror godt i varme , fugtige miljøer . Den ideelle temperatur for skimmel til at vokse er 80 grader Fahrenheit . Mold er primært lavet af vand , så det må forblive vådt til at vokse .

lys og vækst


Molds behøver ikke lys for at vokse , fordi i modsætning til planter , de ikke producere deres egen mad . Men på et tidspunkt , behøver de fleste forme lys til at nå senere stadier af udvikling , såsom at gøre sporer . Af denne grund kan lyset stigning mug på brød .

Laboratorium Lights

Mest lab-producerede ( til medicinske formål ) skimmelsvamp er dyrket i mørke . Lys kan have en udtørring effekt på skimmel i almindelighed , så længe lyskilden er ikke at skabe yderligere vækstbetingelser , som i fugtige brød .

Forebyggelse

Den bedste måde at forhindre mug på brød er at sørge for at holde det på et køligt , godt ventileret område . Mange kommercielt forarbejdede brød i dag indeholder kemiske konserveringsmidler , som kan hjælpe modstå skimmel . Lys vil ikke nødvendigvis forhindre vækst af brød skimmel , men hvis du er bare nysgerrig efter at finde ud af hvor meget mug du kan vokse , kan det være en god måde at øge dit produkt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.