jordskælv beredskab tjekliste

Den tid til at forberede et jordskælv er i god tid før arrangementet. I løbet af denne tid kan du roligt oprette lister af leverancerne , du har brug for at samle , holde øje med gode priser på disse punkter og tage tid til at tænke igennem de nødaktioner din familie kan tage . Den bedste måde at starte din personlige jordskælv beredskab checkliste er at se listerne stillet til rådighed fra det amerikanske Røde Kors eller Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) , og kombinere dem og andre til at oprette en brugerdefineret liste , der passer til din families behov specifikt .

Personlig Beredskab Supplies


I tilfælde af en naturkatastrofe , er det sandsynligt , at de offentlige forsyningsselskaber vil være utilgængelige for en længere periode . Du skal have samlet rigeligt med mad , vand , medicin og tøj til at levere daglige behov for hver person i din familie for alt fra tre dage til to uger , som anbefalet af det amerikanske Røde Kors og Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) . Vand er den vigtigste udbud af alle . En tommelfingerregel er 1 gallon per person per dag . Hvis du kan lagre ekstra vand , vil det gøre personlig hygiejne og fødevarer oprydning meget lettere. Lav en liste over de fødevarer, som du kan lide , der kræver minimal tilberedning og materiel op på dem . Convenience er af afgørende betydning under en katastrofe, så individuelle portionsstørrelser kan være meget nemmere at bruge end store mængder-husk, at uden strøm der ikke vil være nogen køling .

Glem ikke at holde ekstra medicin og andre vigtige medicinske forsyninger på hånden til brug i nødsituationer . Ikke blot vil kommunikation blive afbrudt , men i tilfælde af et kraftigt jordskælv , kan rejse blive meget begrænset . Også samle en ændring af sæsonkorrigerede passende beklædning til hvert medlem af din familie til beskyttelse mod de elementer, hvis du er tvunget til hurtigt at evakuere dit hjem . Hvis du har kæledyr at drage omsorg for efter et jordskælv , skal du sørge for at opbevare en levering af mad og vand til dem ud over menneskets familiemedlemmer .

Emergency Aktivitet Supplies


Efter et jordskælv opstår , er det sandsynligt , at du skal visse leverancer til at håndtere følgerne af katastrofen i tillæg til den personlige leverancer er nødvendige for at fortsætte med normal dagligdag . Et veludstyret førstehjælpskasse kan bogstaveligt talt være en redningskrans , hvis du eller et familiemedlem er såret under jordskælvet . Vær sikker på at omfatte masser af grundlæggende førstehjælp forsyninger såsom bandager , antibiotika cremer , saks og pincet , latex handsker og antiseptisk at kontrollere spredningen af smitte til andre . Saml en rigelig forsyning af smertestillende og andre ikke-receptpligtige lægemidler om midlertidige, men invaliderende sygdomme som diarré , luftvejslidelser eller symptomer på allergi .

Udarbejde en kommunikationsplan for din familie , så de kan kontakte hinanden i tilfælde alle er ikke på samme placering, når et jordskælv opstår . Udpege en person i en anden region med hvem man skal checke ind og rapportere sikkerhed og steder .

Inkluder håndværktøj og ikke-elektriske elementer såsom lommelygter , radioer og dåseåbnere . Du kan få brug for at grave en latrin , hvis byen septisk systemer ikke er funktionelle . Tænk på de ting, du skal bruge for en campingtur til et sted uden elektricitet eller vand , og du vil have en god liste over de elementer , der vil gøre meget for at øge din families sikkerhed og komfort i dagene umiddelbart efter et jordskælv .

Disaster Recovery Materialer


Som tingene langsomt begynder at stabilisere sig efter et kraftigt jordskælv , skal ofre endnu en gang skifte gear fra logistikken i det daglige liv og umiddelbare behov for at fokusere på at starte processen med tilbagebetaling fra katastrofen . En af de vigtigste ting er nødvendige i denne fase af beredskabet er penge , små regninger helst , til at købe ting som gas , yderligere mad og vand , betale for transport til en mere fjern område , dækker hotelværelser og de andre myriader grundlæggende i livet . De fleste pengeinstitutter i de hårdest ramte områder vil ikke være åbent , ej heller vil der være strøm til at drive kreditkort maskiner eller pengeautomater .

Familiemedlemmer kan have behov for medicinsk , skole , eller faglige optegnelser , at de kan genoptage selv en del af deres tidligere liv på en ny placering . Lønmodtagere bør have adgang til kopier af professionelle certificeringer , cv'er, business kontakt telefonbøger , og enhver anden dokumentation , der kunne sætte dem i stand til at finde beskæftigelse i løbet af måneden , før tingene vender tilbage til normal . Alle familiemedlemmer skal have identifikation bevise, at de er dem, de hævder at være , og kæledyr skal have vaccination registre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.