ozon vandbehandling ulemper

Ozon blev første gang brugt til at behandle vand så tidligt som 1893. Af 1980'erne , blev over 1. 100 ozon vandbehandlingsanlæg placeret i hele Europa . Brug af ozon i vand er speciel , fordi når det kommer op mod bakterier og vira , ozon gør et bedre job hos desinficere vand end klor . Ozon fjerner også dårlig smag og lugt i dit drikkevand , og tilføje ozon til en vand -systemet ikke indføre nye kemikalier .

Det ser ud til , at ozon er langt overlegen i forhold til klor og andre vand behandlingsmuligheder. Men det er ikke altid tilfældet . Ozon vandbehandling har flere ulemper .

Complex Blanding


Ozon er ikke så opløseligt i vand som klor . En rensningsanlæg skal anvende komplekse blanding teknikker til at succes desinficere vandet med ozon , hvilket gør ozonbehandling langt mere kompliceret end klor behandlinger .

Udstyr og driftsomkostninger


I en industriel sammenhæng , kan ozon udstyr og vedligeholdelse koster betydeligt mere end andre typer af vandbehandling systemer . Desuden kræver ozon vandbehandling elektricitet . Ingen strøm betyder ingen ozon behandling.

farlige biprodukter


Mens ozon ikke fjerne en lang række bakterier og virus , kan det også producere en biprodukt kendt som bromat . Bromat er et kræftfremkaldende stof , der kan være en alvorlig skade menneskers sundhed .

ikke altid effektive


I lave doser , kan ozon ikke være stærk nok til at dræbe alle cyster og sporer i vand . Plus , er det ikke til hinder for ny vækst af bakterier i vandet som klor , så der kan være en lurende forurening problem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.