personlig faldsikring træning

Occupational Safety and Health Association oplyser, at erhvervssygdomme dødsfald forårsaget af fald er et alvorligt problem for folkesundheden. I 2007 var der 847 fatale fald, i henhold til OSHA . Enhver tid en medarbejder er i en højde af mere end fire fødder, medarbejderen har brug for nogle form for faldsikring . Træning i korrekt brug af beskyttelsesudstyr er afgørende for at opretholde et sikkert arbejdsmiljø

Mål


Formålet med enhver form for personlige faldsikringsudstyr er at begrænse risikoen for skader fra faldende på arbejdspladsen . Ulykker kan involvere mennesker og udstyr-relaterede faktorer . Personlig faldsikring sikkerhedsuddannelse lærer medarbejderne at genkende specifikke risici på arbejdspladsen og udnytte deres udstyr for at undgå skader.

Betydning


Falls på arbejdspladsen kan føre til alvorlige kvæstelser og død . Personligt faldsikringsudstyr er konstrueret til at forhindre skader , når de anvendes korrekt . Men den kompleksitet og omfanget af det udstyr, låner til behovet for uddannelse .

diskussionspunkter


Hovedparten af sikkerheden uddannelsesprogram bør tage de korrekte procedurer for opstilling , vedligeholdelse, adskillelse og inspektion af faldsikringssystemet . De mest almindelige personlige faldsikringssystemet er anholdt systemet . Faldsikringssystemer skal rigget , så en medarbejder kan hverken frit fald mere end seks meter eller kontakt eventuelt lavere niveau , f. eks . Uddannelse bør adresse, hvordan man manipulere faldsikringssystem , hvordan man kan redde arbejdstagerne i tilfælde af et fald , hvordan man kan inspicere systemet for slid og forringelse og hvordan man vælger det rette udstyr .

professionel instruktion


Der er flere leverandører , der specialiserer sig i personlig faldsikringsudstyr og sikkerhed uddannelse. I nogle tilfælde leverer producenten uddannelse . Firmaer som Miller Fall Protection , Elk River og Kee Safety tilbyder on- site kurser sagkyndig instruktører .

Overvejelser

Falls er mest almindelige og mest alvorlige i byggebranchen . OSHA nøje overvåger branchens håndtering af faldsikring sikkerhedsuddannelse , herunder brug af faldsikringssystemer . Faldsikring uddannelse er obligatorisk og arbejdsgivere skal føre en fortegnelse attesterer , de har trænet ansatte faldsikring . Hvis en medarbejder viser , at han ikke forstår faldsikring retningslinjer , er det arbejdsgiverens ansvar at omskole dem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.