seks regler for elektrisk sikkerhed

Selvom elektricitet er nyttig , det er farligt , hvilket er grunden til en masse omsorg skal tages , når der beskæftiger sig med det . Passende sikkerhedsforanstaltninger skal træffes for at fjerne forhold, der kan potentielt føre til electrocutions . Bortset fra faren for elektrisk stød , er der fare for brand . Ifølge den amerikanske Fire Administration , elektriske brande påstand liv på 485 amerikanere hvert år og sårer 2. 305 .

Hvidevarer


alle hjem bruger en række af apparater , det er en del af det moderne liv . Fjernsyn , støvsugere , blendere og andre apparater kræver alle el for at fungere . Dog skal sikkerheden træffes forholdsregler for at undgå ulykker . Tag altid stikket ethvert apparat , som ikke bliver brugt , og rul op snorene utilgængeligt for små børn eller kæledyr . Giv elektriske apparater nok plads rundt om dem , fordi de fleste af dem genererer varme og kan starte en brand , når de kommer i kontakt med brændbart materiale , såsom klud og plastikposer . Betjen aldrig elektriske apparater , når dine hænder er våde eller mens de stod i vand .

Pærer


Pærer er meget almindelige i hjemmet , og de skal håndteres ordentligt . Brug den anbefalede effekt for hver stativ , fordi noget højere kan forårsage, at armaturet til at overophede . Tag altid stikket ud eller slukke en stativ , inden du skifter en elpære .

Snore


Snore er knyttet til elektriske apparater , og mange hjem har forlængerledninger at udvide antallet af stikkontakter . Konstant at kontrollere snore til pauser eller sidder lige ved at bruge den korrekte længde og størrelsen af forlængerledning til opgaven ved hånden og altid trække stikket ud af stikkontakten i stedet for slæbebåd i ledningen .

Salgssteder


aldrig overbelaste en stikkontakt med flere adaptere , og ikke sætter nogen fremmed objekt til en stikkontakt. Block ubrugt forretninger ved at skifte til en solid dækplade , og installere jordingsfejl kredsløb interrupter forretninger i potentielt farlige områder , såsom nær badeværelser eller i køkkener og andre steder , hvor der er en betydelig risiko for elektrisk stød .

krudtugler

Hvis en overhead ledning falder hele dit køretøj , når du kører , forbliver i køretøjet , og fortsæt til at køre væk fra ledningen . Advar folk til at holde sig væk fra tråden . Ring til 911 eller andre relevante beredskabstjenester .

Tips og Advarsler

Know hvor afbrydere er placeret og hvordan de skal anvende dem . Rør aldrig nogen , der electrocuted med dine bare hænder, elektricitet kan rejse fra person til person .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.