tornado beredskab tips

Du skal bruge:
Red biologisk farligt affald pose
. Plastbeholder med stramme-forsegling låg .
Latex eller nitril sikkerhedshandsker .
Permanent markør .

Med mere end 1. 000 bekræftede tornadoer om året i USA , ifølge National Weather Service , forberedelse til personlig sikkerhed er sandsynligvis en nyttig indsats . Organisationer som Federal Emergency Management Agency , den amerikanske Røde Kors , og National Oceanic and Atmospheric Administration har udviklet en række nyttige tips og værktøjer til at hjælpe dig med at beskytte dig selv , når farligt vejr opstår .

Plan for Uventet


Ideelt , når en tornado rammer , ville du være på et hjem eller et andet sted med en kælder eller sikker værelse . Men hvis du ikke har en sikker plads , eller hvis du er fanget på vejen, på et offentligt sted , eller udendørs , skal du også have en personlig beskyttelse plan . I bygninger og konstruktioner uden kælder eller sikker værelse, bør du gå til en indvendig rum eller korridor uden vinduer eller døre . En robust bord vil tilbyde nogle overhead beskyttelse , og du skal bruge dine arme til at dække dit hoved og nakke . Hvis du kører , skal du lade din bil og ind i en robust bygning . Hvis du er fanget uden for uden husly , liggende i en grøft eller formalet depression giver mest beskyttelse , ifølge FEMA . FEMA fraråder at indtaste et mobile home eller kravle på undersiden af en bro eller forbi .

Forbered en sikker Room


Et sikkert rum er et område , der tilbyder en højere grad af beskyttelse i forhold til et hus bygget til at kode , ifølge FEMA . Dette værelse eller område kan være i en kælder , en indvendig plads på første sal , eller et værelse er bygget oven på en betonplade . Den sikreste Stilen er under jorden , men dens udformning skal sikre, at vandet ikke akkumuleres fra tunge regnskyl .

En første-sal sikker værelse kan også give den nødvendige beskyttelse , ifølge FEMA , så længe det har et par særlige kendetegn for at hjælpe den stå op til kraftig vind og flyvende vragrester , der kan beskadige eller ødelægge huset omkring det . Sådan en sikker rum skal være forsvarligt forankret for at undgå vælte og hævning , væggene er nødvendigt at modstå vindtryk og hold op mod virkningerne af flyvende objekter , og forbindelser mellem dele af det sikre lokalet skal være stærk nok til at modstå vinden . Derudover bør alle i sikker rummet struktur være adskilt fra bopælspligten udvendige struktur , så en sikker plads væg bør ikke få forbindelse til en ydervæg af huset .

Hold Practice Boremaskiner


Den amerikanske Røde Kors anbefaler , at personer og familier bør handle ud en plan , så hver familiemedlem har kendskab til , hvad de skal gøre , bør en tornado strejke . Hver person , herunder børn , skal vide for at gå til det forudbestemte sikreste området, som skal være stort nok til at rumme alle mennesker såvel som familiens kæledyr .

Se Weather


Når stormfuldt vejr i prognosen , bør du begynde at gribe ind før haster opstår . Fjern eller sikker udendørs møbler , skraldespande og andre genstande , der kan blive projektil objekter . Når potentielt farlige vejrforhold vises, er det bedst at se tegn på, at forhold kan pludselig vende farlig , ifølge FEMA . Indikatorer, som en storm har potentiale til at gyde en tornado indeholde en mørk himmel med en grøn nuance , en stor, mørk , lave skyer , der kan dreje , store hagl , og en høj , brølende lyd .

Monitor Vejr Udsendelser

Under en vejrforhold , bør du se lokal tv- vejr -udsendelser , lytte til en kommerciel radiostation , eller tune ind på NOAA Weather Radio , FEMA anbefaler . NOAA Weather Radio er en udsendelse service fra US National Oceanic and Atmospheric Administration , som løber National Weather Service . Et landsdækkende netværk af radiostationer udsendelser løbende nødsituation vejrudsigter , som giver det mest up- to-date information . NOAA radiomodtagere er tilgængelige for køb på elektronik og sportsudstyr butikker , samt mange andre detailforretninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.