uddeling af fødevarer & pandemier

Føderale og statslige regeringer kan blive overvældet af de krav, der stilles til dem i løbet af en pandemi , så bør de lokale myndigheder være forberedt . Viden og beredskab er de mest kraftfulde værktøjer. Atlanta , Georgia , har en fødevaredistribution model , de vil dele , så det ville være klogt for kommunerne at udnytte denne ressource .
Hvis ingen plan er på plads , kommuner og offentligheden bliver nødt til at arbejde sammen om at forvalte . krisen uden at det

Food


Krise kræver hurtig handling og kommunerne skal handle , når pandemi rammer . Lederskab skal vurdere, hvor meget mad der er behov for og forpligtet til at ride ud pandemien . De har brug for at vurdere, hvor meget mad er tilgængeligt i locale , og hvor den er gemt . De skal også tage mad rationering . Fordelingen af meget næringsholdige fødevarer er af afgørende betydning for at holde en befolkning velnærede under en pandemi .

Storage and Distribution


Planlægning forud for en pandemi er mest fornuftig . Ellers midt i krisen , skal embedsmænd bestemmer, hvor fødevareforsyningen er placeret , og behandle disse spørgsmål : Hvor er de pakhuse, supermarkeder og lokale distributionscentre ? Hvilken slags mad der er gemt i dem , og det har været korrekt opbevaret for at undgå forurening ? Er der nok mad , og hvor vil de få mere hvis det er nødvendigt ?

Transport


Transport af fødevarer og få det til at smittet husholdninger er et logistisk mareridt . Lastbiler , varevogne og biler skal samles for at levere mad . Frivillige skal drive køretøjer og udfører fødevarer distribution . Finde de køretøjer og de frivillige kan opnås ved hjælp af radio og tv. Identificere ramt husholdninger kan være mere vanskeligt. Det kan dog ske ved at oprette telefon banker for husholdningerne at kontakte en alarmcentral .

Personale


En ledergruppe med pålagte opgaver skal etableres for at undgå kaos . Alt redningsmandskab , som ikke er syge , skal samles for at lade dem vide, deres rolle i for uddeling af fødevarer processen . Politi, brandfolk og medicinsk personale vil blive afgørende under krisen . Mange frivillige vil være nødvendig for at opfylde mad samling , lastning transport og levering opgaver .

Kommunikation

Kommunikation er nøglen til en effektiv drift . Lokale myndigheder skal trække på hjælp fra alle medier kilder i deres lokalsamfund . Tv , radio , aviser og alle telekommunikation kilder skal udnyttes til at informere og hverve hjælp fra det offentlige og adresse fakta , rygter og mest af alt , frygt for, at offentligheden måtte have. Roligt lade offentligheden vide, de handlingsrettede skridt, der tages vil reducere panik .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.