Hvorfor er sundhed og sikkerhed vigtigt i sport ?

Deltagelse i sport er en måde for folk at udøve og nyde deres fritid . For mange mennesker er sportsaktiviteter næsten deres eneste form for regelmæssig motion. Dog kan de sundhedsmæssige fordele ved sport skal afbødes ved sports-relaterede skader . På grund af de risici , der er involveret i sport , skal deltagerne være opmærksomme på de farer . Med rimelig forsigtighed og forholdsregler , kan de fleste mennesker har både glæden ved sport og sundhedsmæssige fordele ved motion

Fordele ved regelmæssig motion


" Kost og motion " er en af de mest almindelige råd en praktiserende læge vil give en normal dag . Dette er en kur for overvægt , træthed og en række andre mindre problemer , der kan blive alvorlige sundhedsmæssige problemer, hvis ikke behandles i tide . For de fleste mennesker , der kommer regelmæssig motion i form af sport deltagelse . Dette kan være holdsport , såsom softball team på arbejdet , eller individuelle sportsgrene , såsom jogging eller kører på cyklen . Ligesom medicin kan helbrede , hvis de anvendes korrekt, eller dræbe , hvis misbrugt , kan de sundhedsmæssige fordele ved sport motion skal overskygges af personskader eller endog sports-relaterede dødsfald .

Risici for sportsskader


I 1998 baby boomers lidt mere end 1 millioner sports-relaterede skader ( med en omkostning på over $ 18 milliarder i lægeudgifter ) , med cykling , basketball , løb og baseball er den ledende aktiviteter, hvor disse skader opstod. I 2006 steg disse tal til mere end 500. 000 skader i forbindelse med basketball alene . Løb , cykling , fodbold og andre sportsgrene skader udgjorde mere end 2 millioner sager . Disse numre og smerten , medicinsk og tabt arbejde koster understrege vigtigheden af sikkerhed i sport .

risikoen for børn


I USA alene , mere end 3. 500. 000 sports-relaterede skader er rapporteret hvert år for børn 14 og yngre . Næsten en tredjedel af barndommen skader er relateret til sportsaktiviteter , med stammer og forstuvninger er den mest almindelige . Døden er sjældne, men de fleste sports- relaterede barndom dødsfald kommer fra hjerneskader . Cykling , skating og skateboarding ulykker tegner sig for næsten halvdelen af alle barndommen sports-relaterede hjerneskader . Mange stater og byer kræver, at børn til at bære beskyttende hovedbeklædning mens der deltager i disse aktiviteter , og mange børn ( og deres forældre ) ignorere disse krav .

Sport Sikkerhed


Hver sport har regler for sikkert og sundt deltagelse . Disse omfatter ofte enkle retningslinjer til at strække , før du begynder den aktivitet eller de regler, der skal forhindre spillere i at skade hinanden og trænere til at overvåge spillet . Mange sportsgrene har også specialiseret sikkerhedsudstyr , såsom specielle sko til løbere for at mindske risikoen for mund og ben skade eller en rafting entusiast 's flotation vest og hjelm . At modtage sanktion som en sportsbegivenhed , må de fleste idrætsorganisationer præsentere et sæt retningslinjer for sikkerhed , og påvise, hvordan disse retningslinjer vil blive gennemført.

Sport Sikkerhedstip

De fleste sportsgrene kan nydes sikkert med et par enkle forholdsregler . Den første forholdsregel er at være i fysisk betingelse for at deltage i sporten . Dette betyder ikke at du skal være i fantastisk form , men du skal være mindst minimalt i stand til at spille på det niveau, der kræves . Hvis din kører udholdenhed er kun 500 meter , skal du ikke forsøge en maraton . Start med lange gåture og arbejde dig op gennem jogging til mindre oplag og derefter videre til længere kører . Stræk før alle sportsgrene. Dette vil forbedre omsætning , løsne muskler og mindske risikoen for muskler og led skade .
Drik vand før , under og efter din sport aktivitet . Brug altid korrekt redskaber og sikkerhedsudstyr. Overholde reglerne i spillet , både for god sportsånd og sikkerhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.