OSHA Hazmat uddannelse

Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ), at alle medarbejdere , der potentielt vil arbejde rundt eller blive udsat for farlige materialer ( Hazmat ) være uddannede , inden de begynder at arbejde . Uddannelsen omfatter en forklaring af de farer , hvordan man håndterer farlige materialer , hvordan man bruger personlige værnemidler ( PPE ) , hvordan man kan minimere risici fra farer og krav om lægetilsyn (overvågning og anerkendelse af eksponering symptomer ) . Til støtte undervisere , har OSHA forudsat Offentliggørelse 2254 , krav til træning i OSHA standarder og retningslinjerne for uddannelsen .

Grunduddannelse


Medarbejdere , såsom udstyr erhvervsdrivende, som er regelmæssigt på en arbejdsplads fast besluttet på at få farlige materialer til stede , skal modtager mindst 40 timers klasseundervisning , og mindst tre dage af " praktiske erfaringer " ( arbejdsstedet ) uddannelse . Dette arbejde site uddannelse skal overvåges nøje af erfarne vejledere .

arbejdstagere , såsom levering mennesker , der er lejlighedsvis på en arbejdsplads med farligt gods , og det er usandsynligt at være udsat for høje niveauer af farlige stoffer , er forpligtet til at modtage 24 timers klasse værelse uddannelse og en dag af onsite uddannelse under erfarne tilsyn.

Arbejdstagere , der regelmæssigt arbejder på et sted , hvor fare niveauerne ligger under tilladte grænseværdier for eksponering ( PEL ) er også forpligtet til at modtage 24 timers klasse værelse uddannelse og en dag overvåget arbejdsstedet uddannelse .

Management Uddannelse


Ledere og vejledere af medarbejdere, der arbejder med eller omkring farlige materialer er forpligtet til at modtage de første 40 timer i klasseværelset og en dag overvåget arbejdsstedet uddannelse . Hertil kommer , skal de have otte timers specialuddannelse . Denne yderligere træning omfatter viden til at overvåge arbejdsgiverens PPE program, " spildopsamling programmet , og sundhedsfare overvågningsprocedurer og-teknikker . "

Træner Kvalifikationer


Kvalificeret OSHA undervisere skal have fem års erhvervs-eller byggeri erfaring med sikkerhed , eller en universitetsuddannelse inden for sundhed og sikkerhed , og tre års erfaring . Desuden skal undervisere være certificeret gennem OSHA Outreach Training Program .

Uddannelse Certificering


Medarbejdere , vejledere og ledere , der har gennemført en uddannelse , betragtes certificeret . En skriftlig attest gives til hver studerende , og en kopi er placeret i deres personale -fil . Folk , der ikke har eller ikke kan udfylde den relevante uddannelse vil ikke få lov til at arbejde i et område, hvor farlige materialer er til stede . Det er på arbejdsgiverens skøn at omskole de personer .

genopfriskningskurser

Otte timers genopfriskningskurser kræves årligt for alle medarbejdere . Emner af genopfriskningskurser omfatter de samme emner fra grunduddannelsen . Mange arbejdsgivere bruger også det seneste års hændelser til at illustrere uddannelse punkter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.