definition af den nationale sikkerhed system

Nationale sikkerhed er et primært ansvar inden der handler regeringer , der kræver en struktureret tilgang . En national sikkerhed system er designet til at gemme , identificere og formidle information , der påvirker og opretholder en nations sikkerhed . Disse systemer arbejder for at beskytte klassificerede oplysninger , der påvirker et lands sikkerhed og interesser fra indenlandske eller udenlandske trusler

Identifikation


En nations evne til at reagere i en national eller international krise er afhængig af kommunikationssystemer , den har på plads, ifølge komitéen om nationale sociale sikringsordninger. Et velstruktureret sikringssystem er drevet af en føderal eller regulere organ , der organiserer og overvåger oplysninger om nationale spørgsmål . Indsatsområder omfatter Cryptologic eller kodning opgaver , efterretningsvirksomhed og kontrol over en nations militære styrker . I meddelelsen anvendte systemer er designet til at forblive adskilt og funktion uden for rutine kommunikationssystemer, der involverer administrativt , personale eller ledelse.

Betydning


I USA er strukturen af det nationale sikkerhed baseret på et stykke af lovgivningen kaldet Federal Information Security Management Act of 2002 , eller FISMA . FISMA beskriver de typer af kontrol bruges til at styre og beskytte føderale informations-og informationssystemer , ifølge det nationale institut for Standarder og Teknologi . Denne lovgivning tildeler specifikke agenturer som ansvarlig for de opgaver , der er involveret i opretholdelsen af et sikkerhedssystem . Enkelte agenturer indstille størrelsen af den nødvendige sikkerhed , at identificere de risici involveret, når visse oplysninger videregives til uvedkommende , og overvåge effektiviteten af systemet .

Sikkerhed


Information , der påvirker sikkerheden af en nation er mærket som " klassificeret "og falder inden for grænserne af en national sikringsordning. Sikkerhedsforanstaltninger anvendes medføre identificere , hvilke områder af oplysninger kræver en konstant overvågning og beskyttelse, ifølge National Institute of Standards and Technology . For at gøre dette , udpegede instanser tildele klassifikationsgrader til de forskellige typer af information , der vedrører de nationale interesser. Enkelte agenturer eller entreprenører , der er involveret i nationale projekter ( ligesom militære våben producenter) alle fungerer som underenheder i systemet , og kan hver have deres egen tildelte klassificeret sikkerhedssystem.

Cryptologic Aktiviteter


Cryptologic aktiviteter indebærer brug af koder og signaler inden for kommunikation processer , ifølge National Institute of Standards and Technology . Disse aktiviteter har til formål at skjule klassificerede oplysninger, som det er gået fra det ene område til det andet . Cryptologic aktiviteter kan bruges på alle tidspunkter højt klassificerede oplysninger eller som kun anvendes til transmission formål inden for andre klassifikationsgrader. Disse aktiviteter medfører også oprette det udstyr , procedurer og processer er nødvendige for at varetage deres rolle inden for en national sikringsordning .

militære kommando

Et nationalt sikkerhedssystem etablerer kommando over og kontrol med militære styrker , der findes for at beskytte en nation , når angrebet eller forsvare nationale interesser i udlandet , ifølge National Institute of Standards and Technology . Dette omfatter oprettelse af en kommando hierarki og en ramme for de våben, der anvendes af militære styrker og sikre kommunikationsnetværk , som fører tilsyn militære kommando . Både militær og efterretningsvæsen missioner eller aktiviteter er adskilte afdelinger , der arbejder sammen inden for rammerne af et nationalt sikkerhedssystem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.