tegn og symptomer på chronic wasting disease

chronic wasting disease er en ikke -hærdende , smitsom sygdom , der rammer elg og rådyr i Nordamerika . Denne lidelse forårsager forringelse af hjernen og er symptomatisk svarer til scrapie ( får ) og kogalskab ( BSE) . CWD er en livsfarlig tilstand , menes at være forårsaget af smitsomme proteiner kaldet prioner . Fordi denne svære sygdom kan spredes , er det vigtigt at forstå de tegn og symptomer med henblik på at beskytte ikke-inficerede befolkning .

unormal adfærd


Som prioner ophobes i hjernen , er resultatet en ophobning af læsioner i det berørte område . Når dyrets hjerne begynder at forringes , kan markante ændringer i adfærd skal overholdes . Oftest vil det inficerede dyr adskille sig fra besætningen . Det vil vise lidt at ingen interesse i at observere mennesker , der er i området og næsten helt sikkert vise en manglende koordination .

øget tørst


Deer og elg plaget med CWD vil begynde at vise tegn på stærk tørst . Når det er muligt , vil de holde sig tæt til områder, hvor vandkilder er umiddelbart tilgængelige . Sammen med denne øgede tørst -og vandforbrug kommer overdreven vandladning .

kraftig afmagring


Mens en neuroligical betingelse , CWD forårsager drastiske ændringer i hele det muskulære system . Angrebne dyr bliver afmagret , at miste en betydelig del af kropsvægt og udvikle en samlet dårlig tilstand . Inficerede hjorte og elge vil også opleve muskeltremor i hele kroppen .

spytflåd


Som sygdommen udvikler sig til en klinisk fase , vil mange smittede dyr begynder at savle meget. Dette er ofte ledsaget af problemer med at tygge og /eller synke maden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.