sjov aktivitet ideer til undervisning personlig sikkerhed

Ifølge pædagog og forfatter Paula Statman , børns sikkerhed er et job , at forældre påtager sig tidligt og fortsætter ind i voksenalderen , men hun advarer om, at " skræmme noget fornuft "i dine børn ikke tilbyde passende uddannelsesmæssige fordele . Det behøver ikke at være skræmmende at lære dit barn personlige sikkerhed strategier .

Internet og Generel sikkerhed Aktivitet kort


Det Nationale Center for Savnede og Udnyttede Børn har en online ressource kaldet NetSmartz , hvor forældrene kan hente sjov , instruktions videoer og alderssvarende aktivitet kort til at lære deres børn almindelige personlige sikkerhed og internet sikkerhed og- strategier . Hver aldersgruppe , divideret med grade niveau ( børnehave til lønklasse to, tre gennem fire , fem til seks , midt skole og gymnasium ) er almindelig personlig sikkerhed kort serie med titlen " Kend reglerne . " Hver serie har fire kort , der dækker emneoverskrifter Check Først Tag en ven , fortæller folk nr. og fortælle en Trusted Voksen . Hvert kort har et par 15-til 30-minutters arbejde, som giver forældre at henkastet diskutere vigtige emner på et niveau passende og let at forstå for barnet. Hver alder niveau også Internet sikkerhed specifikke emner som instant messaging , Internet ordforråd , online profiler , chat rooms , cyber-mobning , webfiler og vira , med virkelige historier at tilføje relevans for lektionen . Der er handouts , visuelle hjælpemidler og spil, som du kan udskrive og bruge uden en computer .

Personlig Sikkerhed Spil


McGruff den Kriminalitet Dog er en kriminalitetsbekæmpelse karakter skabt af det nationale Kriminalpræventive Råd i 1980 . På McGruff hjemmeside , er der 35 forskellige interaktive spil som ord -søgninger, tic-tac-toe , hukommelse , labyrinter og gåder at undervise personlig sikkerhed . Emnerne omfatter sige nej til stoffer og bander , mobning , brand , internet og trafiksikkerhed og forebyggelse af kriminalitet. Sitet indeholder også en forælder og lærer sektion , der har artikler og tips om børns sikkerhed .

Sikkerhed By


Ifølge National Safety bydel organisation, Safety By -programmet, som blev etableret i 1964 , findes i over 3. 500 lokalsamfund over hele USA og i 38 lande verden over . Det er generelt udbydes af kommunale rådhuse eller lokale politi afdelinger som en to -ugers sommerdag-lejr program for førskolebørn og kindergartners ( typisk i alderen 5 til 6 ) , selv om nogle programmer tilbyder en komprimeret version for felt tur muligheder . En miniature by er struktureret interaktivt undervise om fremmede , trafik , fodgængere regler og sikkerhed, bus , cykler , ild , vand , kanoner og farlige kemikalier som narkotika . Videoer, Firehouse ture og spil er nogle af de sjove uddannelse hjælpemidler, der anvendes i programmet . Du kan gøre en søgning på internettet med din by eller amt navn og " Safety Town " for at finde en sikker by program i nærheden af dig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.