Den sikreste rejse krus : keramik eller rustfrit stål

Samfundets kærlighedsaffære med kaffe har skabt en massiv rejse krus industri . Nogle af disse produkter er bedre end andre . Kopper , der umiddelbart smitter deres skoldning indholdet eller falde ud af din bils kopholder kan kompromittere din sikkerhed . Om at købe en keramisk krus eller en rustfri stål model er en vigtig sundheds- spørgsmål værd at udforske . Alt i alt investere tid i at vælge den rigtige rejse krus kan gavne dit helbred og velbefindende samt forbedre din daglige pendling

Funktion


Folk, der nyder en drik på farten vælger rejse krus baseret på forskellige kriterier , herunder størrelse , drikke komfort og udseende . Enhver rejse krus , hvad enten rustfrit stål eller keramik , skal både funktionelt og sikkert . Det skal også være tætte ( en tætsiddende låg er afgørende ) , nem at holde , velisolerede , og det skal passe sikkert i bilens kopholder .

Keramisk Krus


The Food and Drug Administration ( FDA ) rapporter , " De fleste glasurer til keramiske produkter indeholder bly , men er sikkert fordi de er blevet rigtigt formuleret og affyrede at forhindre udslip af giftige mængder af metal til fødevarer . "Men FDA advarer om, at importerede keramik , især at foretaget af enkeltpersoner eller små håndværksvirksomheder i udlandet, kan ikke behandles på passende måde , og kan frigive stoffer som bly til fødevarer og drikkevarer . En " hurtig farve test " kan bruges til at afgøre, om en keramisk produkt udvaskes mere end det tilladte niveau af bly . Generelt er forbrugerne opfordres til at købe keramiske produkter fra velrenommerede forhandlere og sørge for, at glasuren på disse produkter ikke er revnet , hakket eller slidte .

rustfrit stål Krus


Lavet af jern og andre metaller , rustfrit stål er ekstrem stærk og modstandsdygtig over for dagligt slid og ælde . Metallerne i rustfrit stål , der kan påvirke sundheden er jern , nikkel og krom . Health Canada rapporterer, at nordamerikanerne er mere tilbøjelige til at være lav på jern end indtager for meget af det . Ved hjælp af rustfrit stål køkkengrej og retter ikke tilføjer betydelige mængder af jern , nikkel og krom til kosten . Ikke desto mindre er forbrugerne opfordres til ikke at opbevare meget sure mad og drikke i rustfrit stål fartøjer i lange perioder .

Cups Galore


Et par rustfrit stål modeller leveres med en indbygget fransk presse stemplet , der giver dig mulighed for at brygge kaffe eller te i kruset uden behov for filtre eller poser . Nogle rejser krus kommer nu med magt eller USB -stik til at hjælpe dig med at holde din kaffe varm . Keramisk krus med plastik toppe er et attraktivt alternativ , de er mikrobølgesikkert og ikke overfører smag til drikkevarer vejen metal og plastikkrus til tider gør . En ulempe for keramik , men dens iboende skrøbelighed .

Andre overvejelser

Skrue låg , som kan ses på rustfrit stål, krus , men ikke keramiske modeller , har tendens til at give den bedste lækagesikre sæl . I betragtning af at rejse krus tendens til at sidde i lange perioder med rester af drikkevarer Størkningsinterval i bunden , at købe en der er nem at vaske er en anden sundhedsmæssige fordele . Meget smalle og hængemavesvin sorter tendens til at være mere vanskeligt at rengøre på farten .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.