Derfor canadiske narkotika koster mindre end den amerikanske

Canadiske online apoteker er rigelig og amerikanerne ofte gør ture over grænsen for at købe billigere lægemidler i Canada . Mange amerikanere og endda canadierne undrer narkotika fremstillet i USA er billigere i Canada . Det korte svar er , at Canada , som har et nationalt sundhedssystem , har gennemført en række af regeringens priskontrol

Canada 's Review Board


I 1987 etablerede Canada Patenteret Medicine priser Review Board . Bestyrelsen investerer i forskning og udvikling , sætter grænser for receptpligtig medicin omkostninger og giver mulighed for tidligere indførelse af generiske lægemidler på markedet end i USA , ifølge " Psykiske News . " Dette har resulteret i lavere narkotika priser i Canada , og i de fleste tilfælde holdt dem lavere end mange vestlige lande .

diskriminerende prisfastsættelse


Slate. com ' s John Buntin hævder , at medicinalfirmaerne praksis diskriminerende prisfastsættelse . Han foreslår , at medicinalfirmaerne tilbyde bedre priser uden for USA , fordi USA ikke har prissætningen kontrol . Ifølge Buntin , hvis priskontrol blev gennemført i USA ville priserne falde en anelse og stigning i lande som Canada . Han mener, at amerikanske forbrugere subsidiere lavere lægemiddel priser andre steder .

Generiske Lægemidler


Mindst en undersøgelse af Food and Drug Administration foreslår , at mange generiske lægemidler er billigere i USA end de er i Canada . Ifølge rapporten , der undersøgt fem af syv generiske lægemidler solgt til mindre i USA end i Canada og en af de resterende to var ikke til rådighed i Canada . Rapporten foreslår, at øget konkurrence ofte resulterer i lavere priser i USA .

Bulk Salg


I 2006 , USA lempet reglerne for import af billigere canadiske narkotika . I mellemtiden , i Canada , har frygt for mangel forårsaget af bulk eksport fået nogle canadiske politikere at overveje at forbyde bulk eksport til USA , i henhold til " Buffalo News . " Mange amerikanske stat og de lokale regeringer i øjeblikket importerer eller forsøger at importere medicin fra Canada i bulk at sænke deres omkostninger .

Advarsel

Billige priser også kan angå bedrageri . I 2005 foretog Food and Drug Administration drift " bait and switch ". FDA beslaglagt pakker , der kommer fra " canadiske " apoteker og fundet , at 85 procent kom fra 27 andre lande end Canada . Ifølge FDA , " en række af disse produkter også blev anset for at være falske . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.