miljøsikkerhed vs hjem sikkerhed

Miljøbevidsthed og personlig sikkerhed er til tider sat på odds . Men , der bor i et sikkert hjem og bidrage til et sikkert miljø ofte involverer de samme grundlæggende tilgang . Mens der er forskelle , nøglebegrebet er at være opmærksom på de farer omkring dig og at undgå at skabe nye

Misforståelser


Nogle gange er en god miljøforkæmper middel træde ud af din komfortzone . Kørsel mindre , bruge lidt mere på organicaly dyrkes fødevarer og valg som disse kan være barrierer for mange mennesker. I sidste ende dog bør vi minde os selv om , at vi er stadig en del af miljøet, og at ofre personlig sikkerhed aldrig en del af ligningen . Behandle os rigtigt og være sund , kan oversætte til en lige så sundt miljø .

Første skridt


Så hvad kommer først ? Home sikkerhed eller miljø ? Mens begge er vigtige , for at strømline tankeproces det kan medvirke til at begynde med sikkerhed i hjemmet , og arbejde udad til miljøsikkerhed. Som en generel regel , et stof, hvis er dårligt for dig eller din familie , det er mest sandsynligt dårligt for miljøet. Bly maling , for eksempel , kendt for at være giftige for mennesker, men når den samme maling flager ud og ind omkring økosystemer, blyindholdet er stadig giftigt . Dette er et simpelt eksempel på, hvordan en sikker og ugiftig hjemligt miljø er synonymt med miljømæssigt ansvar .

forsigtighedsprincippet


I stedet for at bruge maling eller bruger rengøringsmidler , at du ikke er sikker på , bruge dem som kan nemt kan identificeres, så sikker og ugiftig . Sommetider et produkt muligvis ikke er blevet identificeret som usikre for mennesker , men det kan nogle gange være tilskrives organismer i det omgivende miljø for at være mere følsomme end mennesker . Den berygtede DDT er stadig menes at være sikker omkring mennesker , selv børn , men det hober sig op i mindre organismer og i sidste ende bliver giftige .

Alternativer


Selv om det kan være rigtigt , at de seneste syntetiske oliebaserede rengøringsmidler og rengøringsmidler virkelig fungerer bedst under visse applikationer , de fleste miljøvenlige alternativer arbejde lige så godt for arbejdet omkring dit hjem . Fosfor-fri tøjvask og opvaskemidler gøre arbejdet fint , og som regel koster det samme . Bruge miljøeffektiv sikre alternativer er en enkel måde at dække de basale pligter i hjemmet og miljøsikkerhed alle på én gang .

Awareness

pakkerne på rengøringsassistenter og kemikalier du holder i dit hjem ikke altid fortælle hele historien . Der er mange mennesker til rådighed for dig for yderligere hjælp selv . Den lokale afdeling af sundhed i din by er en fremragende ressource for at finde ud af hvad der er på radaren . Statslige departementer af økologi eller miljømæssige kvalitet bør også have registre over mulige kilder til forurening i dit område , hvis de findes . Bevæbne dig med viden om de farer omkring dig er en integreret del af at holde dit hjem sikkert og miljøet sundt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.