sikkerhed uddannelser

Skoler og virksomheder i USA har søsat en større indsats for at informere medarbejderne og offentligheden om sikkerheden . Sikkerhedsprogrammer er i stigende grad blevet obligatorisk facetter af de fleste arbejdspladser og skoler , som mere sikkerhedsregler love er dukket op og større viden om visse farer er steget . Mens visse erhverv kræver jobspecifikke sikkerhedsuddannelse , der er programmer , der er fælles , og udbydes til offentligheden i almindelighed . Lære om sikkerhed af nogen art vil hjælpe dig med at beskytte dig selv og andre i akutte situationer . Disse programmer undervise især afgørende oplysninger for børn , dem, der arbejder med børn og andre, der beskæftiger sig med offentligheden.

Fire Safety


Vide hvordan man forebygger brand og hvad man skal gøre, hvis de opstår er et af de vigtigste sikkerhedsaspekter uddannelse . De fleste lokale afdelinger tilbyder gratis programmer , der kan skræddersyes til enhver aldersgruppe . Disse omfatter ofte diskussion og videoer på brandsikring og til tider hands-on demonstrationer om hvad de skal gøre , hvis en brand skulle opstå . Børn har en tendens til at nyde at lære om brandsikkerhed , da de ofte er fascineret af det udstyr, brandfolk brug .

CPR


Et program undervisning genoplivningsudstyr er nyttig for enhver gruppe , især dem, der arbejder med syge eller ældre personer . Denne teknik åbner mulighed for midlertidig genoplivning af en person , der er stoppet vejrtrækning og hvis hjerte er ikke at slå , typisk som følge af et hjerteanfald . Dette sker som regel , indtil en ambulance kan ankomme , for at forsinke eventuelle skader på væv fra mangel på ilt . CPR kan blive undervist af nogen i den medicinske profession og ikke-medicinske personer , der er certificeret til at gøre det .

Heimlich Manøvre


Denne procedure kan blive undervist af en certificeret medicinsk uddannet og er især nyttigt for grupper , der arbejder i fødevareindustrien . Heimlich manøvre lærer en hvordan man kan hjælpe en person, der kvælning , genvinde ilt flow ved korrekt at trykke på maven . Hvis det ikke gøres korrekt, kan en pause en persons brystkasse , der kan punktere lungerne og medføre døden . Således er det meget vigtigt at være ordentligt uddannet i denne procedure .

Badesikkerhed


Der er en række facetter af Badesikkerhed , at man kan lære . Nogle , såsom livredder uddannelse og båd licens , kræver, at du skal betale for en fuld-dags kursus , eller en række kortere kurser . En lokal livredder , eventuelt gratis , hvis programmet er for en skole eller non-profit organisation , kan undervise i grundlæggende vandsikkerhed tips .

Selvforsvars

Selvforsvar programmer er meget nyttige , især for kvinder og for personer , der arbejder i områder med høj kriminalitet . Nogle lokale politi afdelinger tilbyder gratis programmer til non -profit og uddannelsesgrupper . Community centre og kampkunst instruktører kan også tilbyde klasser eller en-gang -programmer .

Beredskab

Det er altid godt at være forberedt på en nødsituation i din gruppe eller samfund . Sammensætte en plan for sikkerhed , der skitserer , hvor udgange i bygningen , og hvad folk skal gøre i tilfælde af en naturkatastrofe eller en anden stor-skala nødsituation . Kontakt din lokale politi afdeling og rådhuset til at se, hvad deres procedurer er for byen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.