søfartssikkerhedsreglerne

Sikkerhed til søs er en bekymring for alle, der arbejder på kysten eller driver et skib . Uforsigtighed og miljømæssige faktorer kan kombinere i tragisk vis , men tager de nødvendige forholdsregler kan gøre det maritime miljø en sikker en . Der er flere regler , der bådejere og passagerer alle bør kende og følge .

Redningsveste


Et af de vigtigste sikkerhed til søs praksis er at give og iført redningsveste , der kan redde liv i tilfælde af en ulykke eller falde . Hver båd skal have nok redningsveste til alle om bord , og små børn bør bære en jakke på alle tidspunkter.

De fleste stater kræver også ekstra sikkerhedsudstyr på alle skibe . Dette kan omfatte årer , nødblus , en fløjte og en vandtæt lommelygte .

Licensing


Enhver, der drev eller sejler en båd , bør være uddannet i drift og forstå kontrollen godt . Sejlere skal have en gyldig licens , hvis det er påkrævet af den lokale lovgivning . Dette er for at sikre, at alle , der driver en båd forstår standard sikkerhedsprocedurer og også kender de love, der er nødvendige for andres sikkerhed .

Hastighedsbegrænsninger


På trods af at hastighedsgrænserne ikke altid lagt ud på vandveje , de stadig eksisterer . Sejlere skal gøre sig bekendt med den hastighed og vågne regler på ethvert område de planlægger at båden . Visse dele af vandet, kan være udlagt til svømmere , fiskeri eller vandsport og kan være slukket grænser for både af en vis størrelse eller type .

Bui


Bui , eller sejlads under indflydelse , er en alvorlig forbrydelse , som opstår , når en båd operatør er under indflydelse af narkotika eller alkohol . Hver stat har sine egne love til at bestemme og straffe Bui , men bådejere bør kun have alkohol om bord under specielle situationer , såsom middag krydstogter , hvor er udtrykkeligt tilladt , og føreren ikke deltage . Bui sætter alle i fare og kan bære en betydelig boede , tab af sejlsport licens eller endog fængsel .

rapportering af ulykker

bådejere og kysten lodsejere skal også indberette alvorlige søulykker til de lokale myndigheder . Udover vurderingen af skylden , tillade havarirapporter politiet til at indsamle oplysninger om ulykken . Føderale lovgivning kræver bådejere til at indberette enhver ulykke , hvor der er en død, alvorlig personskade , forsvinden eller mere end $ 2. 000 i skader .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.