OSHA arbejdsgiver CPR krav

Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) har krav om førstehjælp nødhjælp , herunder genoplivningsudstyr ( CPR ) . Medarbejdere kan have til at opretholde en anden medarbejder med en sundhedsmæssig nødsituation before EMS personale ankommer for at mindske risikoen for hjerneskade og død .

Basics


Selv OSHA anbefaler, at hvert arbejdssted har mindst én ansat uddannet i førstehjælp og CPR , er det ikke påkrævet, og kan erstattes med andre muligheder . OSHA opfordrer arbejdsgiverne til at vurdere risiciene på arbejdspladsen individuelt og træffe de nødvendige foranstaltninger for at tage for at sikre , at alle medarbejdere skal have adgang til akut behandling i fire minutter eller mindre .

Nærhed til en nødfacilitet


I stedet for at uddannelse de ansatte i førstehjælp og CPR , kan en arbejdsgiver påberåbe sig nærhed af sin arbejdsplads til et hospital , klinik eller anden nødsituation pleje facilitet . Alarmtjenester kan leveres på stedet eller efter evakuere ofre for akut behandling facilitet, som kan være mere end fire minutter fra arbejdsstedet . Arbejdsgiverne skal sikre god tid med den nødfacilitet at passende pleje kan og vil blive givet i mindre end fire minutter i tilfælde af en nødsituation . Men " I mangel af en skadestue klinik , hospital eller læge , som er rimeligt tilgængelige i form af tid og afstand på byggepladsen . . . [ en person der er certificeret i CPR og førstehjælp ] skal være tilgængelige på byggepladsen for at gøre førstehjælp . " Denne certificering skal være dokumenteret skriftligt af en godkendt organisation , som det amerikanske Røde Kors eller American Heart Association .

Uddannelse


Førstehjælp og CPR uddannelse af medarbejdere skal leveres ved hjælp af de konventionelle metoder af forelæsning , demonstration , færdigheder praksis og skriftlig eksamen . Før opnå certificering læreren skal sikre, at alle deltagere er i stand til præcist at udføre evaluering og førstehjælp for " respirationsstop, hjertestop , blødning , rifter /hudafskrabninger , amputationer , muskel-og knogleskader , chok , øjenskader , forbrændinger , tab af bevidsthed , ekstreme temperatur eksponering ( hypotermi /hypertermi ) , lammelse , forgiftning , tab af psykisk funktion ( psykose /hallucinationer , etc. ) , kunstig ventilation , overdosis . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.