OSHA metal trykke bremsen sikkerhed

Metal kantpresser er maskiner , der anvendes til at bøje stykker metal. Mange kantpresser udnytte hundredtusinder af pounds af kraft til at opnå dette . Operatør sikkerhedsforanstaltninger til at forhindre amputationer i at finde sted . Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ), der produceres Offentliggørelse 3170 , Sikring af udstyr og Beskyttelse Medarbejdere fra amputationer , for at hjælpe arbejdsgivere at sikre ansattes sikkerhed

Farer


De mest almindelige skader involverer metal kantpresser er kendt som "point of operation " personskader . Dybest set , operatører får lemmer fanget mellem lager og maskinens ramme . Amputation skader er typiske for disse ulykker . Nogle årsager til skader omfatter : kontrol afbrydere ( aktivering ) som ved en fejltagelse udløses , operatørens manglende opmærksomhed , og forsætligt at omgå sikkerheden kontrol

Beskyttelse


De mest almindelige beskyttelsesforanstaltninger enheder kaldes fysiske vagter . . De er anordninger , der gør det næsten umuligt for en operatør at få hans hænder og fingre under bremsen . Andre sikring enheder omfatter tilstedeværelse registrerings-og fastspændingsanordninger . En tilstedeværelse sensor afbryder maskinen , hvis den erhvervsdrivende hænder kommer for tæt på. Fastspændingsanordninger er stropper på operatørens hænder , der forhindrer ham i at komme for tæt på.

Andre Controls


Ergonomi er en væsentlig faktor i sikkerhed og sundhed . Stress og træthed forårsaget af en ubehagelig arbejdsmiljøet kan forårsage arbejdstagere mister deres fokus , hvilket resulterer i en ulykke . Anordninger til forbedring af ergonomien på en kantpresse indeholde en polstret gulvmåtte for operatøren til at stå på , eller hvis det er muligt , en taburet eller stol .

Uddannelse


Kun ordentligt uddannet personale bør have lov til at betjene maskiner . Alle operatører skal vide , hvordan man teste sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at de fungerer ordentligt . Operatører bør rapportere om eventuelle problemer til opretholdelse afdelingen . Yderligere bør de erhvervsdrivende have fuldt kendskab til de farer , hvis sikkerhedsanordningerne tilsidesættes .

Vedligeholdelse

Korrekt vedligeholdelse og reparation af maskiner er en vigtig faktor i arbejdstagernes sikkerhed . Normal smøring og andre enkle vedligeholdelsesopgaver kan ofte ske , mens maskinen kører . Men når det er nødvendigt at lukke for pressen bremse for vedligeholdelse eller reparation , der er sikkerhed skridt der skal tages . Kontrolpanelet skal mærkes , eller låst ude . Det betyder bogstaveligt talt at placere en hængelås på panelet for at forhindre nogen i at tænde for strømmen til maskinen . En anden sikkerhedsanordning på mange kantpresser er blokke eller stifter placeres under dø på bremsen , der forhindrer den i at falde .

Efter vedligeholdelsespersonale er færdig med reparationer , skal de visuelt kontrollere , at alle arbejdstagere er klare på maskinen , og at al vedligeholdelse sikkerhedsanordninger ( blokke og stifter ) fjernes , før strømmen er genoprettet . Låsen ud /tag ud kan fjernes , strøm tændt igen , og drift kan begynde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.