bakterier, der findes i genanvendes vandflasker

Genbrug vandflasker sparer penge og affald , men er det sikkert ? En undersøgelse fra University of Calgary undersøgelse fundet store mængder af bakterier, der lever inde i genopfyldt vandflasker af elementære studerende . Sundhedseksperter ved universiteterne i Wisconsin og Minnesota og mikrobiologi eksperter på University of Nebraska Medical Center enige om, at eventuelle bakterier fra hænderne og munden kan overføre til genopfyldt vandflasker og formere sig . Men , daglig rengøring , ugentlig sanitizing og praktiserende god hygiejne kan mindske mængden af skadelige bakterier , som kan svømme rundt i din flaske

Fækal Coliforme


The University of Calgary undersøgelse udtaget prøver af det fyldes vandflasker af elementære studerende . af de 68 testede flasker, indeholdt 9 procent fækal colibakterier , en tarm og potentielt skadelige bakterier . Den undersøgelse, forklarer dette med forkert at vaske hænder efter toiletbesøg besøg af de studerende .

colibakterier i alt


Det samme undersøgelse også testet colibakterier i alt niveauer , den fælles metode til afprøvning bakterier niveauer i vand . De colibakterier i alt var niveauerne over den maksimalt tilladte af canadiske drikkevandskvalitet Retningslinjer ( CWQG ) i 13 procent af 75 flasker . Coliforme bakterier er ikke nødvendigvis skadeligt , men er en indikator for potentialet for vækst af skadelige bakterier .

heterotrofe Bakterier


Høje niveauer af heterotrofe bakterier blev fundet i mere end 64 procent af flaskerne i Calgary undersøgelsen . Testning for heterotrofe bakterier , bakterier , der lever af andre levende organismer , er gjort for at finde den overordnede vandkvalitet . Høje niveauer af heterotrofe tyder på en høj grad af bakteriel vækst .

andre bakterier


Alle bakterier på hænder og mund, vil overførslen til vandflaske med hver brug , som Dr. Pete Iwen , en mikrobiolog ved University of Nebraska Medical Center , beskriver i en artikel om dette emne . Er der mulighed for forurening fra E. coli og andre antal bakterier og vira herunder norovirus-hvad brugeren er kommet i kontakt med . Selv spyt fra en rask person kan være dårligt , da det tjener til at brødføde skadelige bakterier .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.