grinder sikkerhedsprocedurer

Vinkelslibere bruges til mange forskellige formål i mange brancher . Opgaver som simpel slibning af knive eller værktøj , fjerne mangler på overflader og arbejde med konkrete opfordring til vinkelslibere. OSHA , The Federal Occupational Safety and Health Administration , har sat regler for brug af vinkelslibere. Også i denne kategori er til sikker brug af elværktøj . Arbejdstagerne bør uddannes i sikker brug af vinkelslibere og andet elværktøj , inden du forsøger at bruge disse værktøjer .

Typer og formål Kværne


Slibning værktøjer opererer med brug af slibeskiver , der opererer på en høj hastighed . Den flyvende murbrokker , gnister og andre farer anledning til bekymring for sikkerheden af operatøren . Der er tre hovedtyper af vinkelslibere .

Bench eller piedestal kværne er typer af slibeværktøj , der bruger to hjul i stedet for én . Bruges til slibning eller medbringes værktøjer , samt udjævning ru overflader , de er afgørende i nogen form for efterbehandling eller skrub proces .

Båndslibere anvendes i processer, der involverer metaller med coatede slibemidler. Den båndsliber fungerer meget som en båndsliber , der anvendes til træ i stedet for metal .

Hand industribåndslibere bærbare værktøjer, der har et bevægeligt slibeskive . Disse bruges til at skære , udglatning og forme materialer . Overflade , cylindriske og koordinatslibemaskiner betragtes bærbare slibevaerktoej .

Bench Grinder Sikkerhed


Arbejdstagere skal inspicere kværne og sikkerhed vagter , før du bruger maskinerne . Knæk og chips kan forårsage vinkelsliberen hjulet til at smuldre under brug . Maskinafskærmninger er påkrævet.

Arbejdere er advaret om ikke at justere et arbejdsemne eller alle enheder , mens maskinen kører . Desuden bør en arbejdstager aldrig gå væk fra et driftstilskud mølle . Et værktøj resten bruges til at stabilisere emnet .

Sikkerhedsforanstaltninger også omfatte specifikationer med hensyn til placeringen af emnet , advarsler om mellemrum mellem hjul og værktøjet hvile og hvordan man sikkert holde vinkelsliberen .

Hand Grinder Sikkerhed


Reglement for slibeværktøj , et andet navn for slibemaskiner, er opført i hånden og el-værktøjet sikkerhed sektion af OSHA standarder 1926 . 303 . Da hånden vinkelsliberen , også kaldet en bærbar kværn , ikke er fastgjort til en bænk eller piedestal , anses det for en hånd /el-værktøj .

Arbejdere er advaret om at bruge det rigtige værktøj til opgaven ved hånden , og kun bruge værktøjer i god stand . Nogle af farerne ved hånden vinkelslibere omfatter flyvende partikler af metal eller andre fragmenter , forbrændinger kommer i kontakt med slibeskiven , elektrisk stød når de bruges i en forkert indstilling, og snubler over netledninger . En arbejdstager bør altid kontrollere en bærbar kværn før brug , kontrol for skader , ordentlig hjulafskærmningsdele og sikker greb . .

personlige værnemidler


arbejdstagere, der anvender kværne bør bære den rette PPE . Beskyttelsesbriller eller en klar ansigt skjold beskytte øjne og ansigt . Læder svejsehandsker vil beskytte hænderne . Høreværn er altid nødvendigt , om en arbejdstager bærer ørepropper eller ørevarmere .

Også kræves i de fleste tilfælde er en læder sikkerhed jakke , lange bukser og læder top sikkerhed støvler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.