sikkerhedsprocedurer i et industrielt miljø

Arbejdsulykker er ikke hverdagskost , men en del af årsagen til at de ikke opstår , er , fordi moderne virksomheder er forpligtet til at opretholde sikkerhedsstandarder og procedurer. , Hvis bedste praksis anvendes , og sikkerhedsforanstaltningerne er holdt på plads, kan ulykker undgås i industrielle miljøer .

OSHA


Occupational Safety and Health Administration , eller OSHA , har lagt ud vidtgående regler for at opretholde sikkerhed og sundhed i en industriel indstilling . OSHA forordninger dækker mange facetter af den industrielle indstilling , som potentielt påvirke de ansattes generelle befolkning i nærheden af et anlæg og det omgivende miljø . Standarder er opdelt i specifikke industrier som den maritime industri og byggeri.

personlige værnemidler


At være korrekt udstyret til et job , vil altid medvirke til at forbedre sikkerheden i betragtning af farerne ved mange industrielle miljøer . Personlige værnemidler , eller PV , er et bredt begreb , der omfatter redskaber er nødvendige for at sikkert udføre en opgave . Det kan være så simpelt som arbejder støvler , overtræksdragt og beskyttelsesbriller . PV omfatter også mere-tekniske gear lignende haz mat ( farlige stoffer ) passer eller gasmasker . PV skal altid monteres på brugeren forud for et farligt arbejde . Hvis redskaber ikke fungerer korrekt for brugeren , det forårsager en falsk følelse af sikkerhed .

Farlige Stoffer


De fleste brancher bruger mindst et par af de mange kemikalier med farlige ratings . Industrier , der anvender farlige stoffer er forpligtet til at dokumentere alle farlige materialer eller produceres , og holde Material Safety Data Sheets på hånden for henvisning til hver enkelt farligt stof fundet i en bestemt facilitet , selv om det kun bliver transporteret off-site .

beredskabsplanlægning


Virksomheder må udvikle en beredskabsplan i tilfælde af en utilsigtet udslip . Så sjældne som alvorlige ulykker , hvis der ikke er en ordentlig plan på plads , selv en mindre ulykke kan blive livstruende . OSHA har standarder for beredskabsplanlægning , som kan tilpasses baseret på de specifikke behov i en branche . Planer er udviklet på baggrund af de farlige anvendte stoffer , og om den specifikke naturkatastrofer som jordskælv eller orkaner , der kan føre til en utilsigtet udslip af giftstoffer eller brandfarlige .

OSHA kræver, at alle medarbejdere forstår svaret planen, og deres ansvar i en nødsituation . Ligegyldigt hvad tolden en medarbejder er forpligtet til at udføre i henhold til en virksomheds beredskabsplan , hun skal udføre det . De fleste ansatte i en arbejdsulykke er enkle formodes at evakuere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.