elementære forebyggelse af rygning aktiviteter

tobaksrelaterede sygdomme er fortsat en af de førende dødsårsager i USA . Af denne grund har mange skoler og offentlige sundhedsmyndigheder , der er nedsat programmer designet til at forhindre studerende fra at ryge i en tidlig alder . Der er en række af rygning forebyggende aktiviteter designet specielt for elementære skolebørn .

Ordforråd Building


At hjælpe yngre elever bedre at forstå konsekvenserne af rygning , bør lærerne første forsøg på at gøre dem bekendt med nogle af de relevante ordforråd . Bed eleverne om at hjælpe med at definere ord og sætninger som " forurening ", " lungekræft "," kulilte "," gruppepres "og " stimulerende ". Brug deres svar til at begynde en diskussion om , hvad de ved om rygning og dens farer . Dette giver de studerende en grundlæggende ordforråd til at bruge til at diskutere rygning og gør det muligt for læreren at identificere og rette misinformation .

effekten af rygning på lungekapacitet


En lærer kan påvise de negative virkninger af rygning på lungekapacitet gennem en aktivitet, der indebærer en elev blæser ud stearinlys . Læreren bør vælge en studerende at stå foran klassen . Læreren skal derefter placere flere stearinlys på et bord og lys dem . Læreren bør anmode den studerende til at inhalere dybt og puste lysene ud . Efter at han har gjort dette , bør læreren bede den studerende til at trække en anden ånde , men blæse ud kun halvdelen af det . Læreren skal derefter Relight Lysene og bede den studerende til at blæse ud resterende halve ånde . Det gøres korrekt, skal den studerende slag ud færre stearinlys end før , og dermed illustrerer en af de virkninger af rygning på vejrtrækning .

effekten af rygning på Smag


En anden aktivitet hjælper lærere viser, at rygning reducerer smagssansen . Læreren skal tilbyde hver elev to stykker slik . Hver elev skal anmodes om at spise et stykke slik og gøre opmærksom på, hvordan det smager . Derefter skal de studerende blive fortalt at spise det andet stykke slik , kun denne gang , mens du holder deres næser . Studerende bør anmodes om at overholde en reduktion i smagen . Dette kan føre til en diskussion af rygning indvirkning på en persons følelse af lugt og smag .

Visning af tobak annoncer


I denne aktivitet , lærere viser eleverne en række af tobak annoncer og bede dem om at forklare, hvad annoncer . Læreren skal derefter bruge studerende svarene til at forklare , hvordan annoncerne forsøger at overtale folk til at ryge ved at knytte rygning med visse typer af attraktive mennesker , holdninger og adfærd . Eleverne kan derefter blive bedt om at tegne deres egen anti-rygning annoncer , der giver en mere realistisk billede af den vane 's konsekvenser .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.